OPKO hakee opiskelijatyöntekijöitä Lahteen ja Tampereelle

OPKO hakee opiskelijatyöntekijöitä Lahteen ja Tampereelle

Onko näkysi rakentaa valloittavaa opiskelijayhteisöä? Haemme monitaitoisia opiskelijatyöntekijöitä Lahteen ja Tampereelle. 

Lahden työsuhde osa-aikainen 20 % työosuudella ja määräaikainen opintovapaan sijaisuus 31.5.2021 saakka.  

Tampereen työsuhde on osa-aikainen 60 % työosuudella ja toistaiseksi voimassaoleva 1.1.2021 alkaen.

Päätehtäväalueena on suunnitella, kehittää ja toteuttaa OPKOn opiskelijatyötä suomeksi ja englanniksi. Työssä tulee myös sitoutua työn varainhankintaan työn kasvattamiseksi, ja siten mm. työosuuden nostamiseksi.

Tehtävässä tarvitaan näkyä evankelioivaan yliopistotyöhön, edenneitä korkeakouluopintoja, valmentava työote, kykyä ja intoa opetuslapseuttamiseen, yhteisön rakentamiseen sekä Raamatun opettamiseen, hyviä yhteistyötaitoja, vapaaehtoiskokemusta sekä aloitteellisuutta, käytännöllisyyttä, organisointikykyä ja itsensä johtamisen taitoa. Arvostamme myös kiinnostusta apologiaan. Työtä tehdään OPKOn oppiperustan, näyn, arvojen, strategian ja toimintasuunnitelman mukaisesti.

Vapaamuotoinen hakemus, jossa on liitteenä CV ja kahden suosittelijan yhteystiedot, tulee toimittaa osoitteeseen rekry@opko.fi. Hakemuksessa tulee vastata kysymykseen: "Millainen on työnäkyni hengellisessä työssä?”

Lisätietoja tehtävästä antaa Lahden osalta johtava opiskelijatyöntekijä Pekka Ryhänen, pekka.ryhanen@opko.fi, puh. 041 434 0377, Tampereen osalta opiskelijatyön valmentaja Tomi Koho, tomi.koho@opko.fi, puh. 040 629 0190.

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry (OPKO) järjestää opiskelija- ja nuorteniltoja, pienpiirejä, leirejä, Veritas Forumeja ja tavoittavaa toimintaa 13 paikkakunnalla. OPKOlla on yli 3 700 jäsentä. Toimimme yhteistyössä mm. seurakuntien ja STI:n jäsenjärjestöjen kanssa.