OPKO hakee opiskelijatyöntekijöitä Lahteen ja Turkuun

OPKO hakee opiskelijatyöntekijöitä Lahteen ja Turkuun

Haemme monitaitoisia opiskelijatyöntekijöitä Lahteen ja Turkuun. 

Turun työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva 1.8.2020 alkaen ja Lahteen määräaikainen 1.8.2020-31.5.2021. Työsuhteet ovat osa-aikaisia 20 % työosuudella. Määräaikaisuuksien syynä on opintovapaajärjestelyt.

Päätehtäväalueena on suunnitella, kehittää ja toteuttaa OPKOn opiskelijatyötä suomeksi ja englanniksi. Työssä tulee myös sitoutua työn varainhankintaan työn kasvattamiseksi, ja siten mm. työosuuden nostamiseksi.

Tehtävässä tarvitaan näkyä evankelioivaan yliopistotyöhön, edenneitä korkeakouluopintoja, valmentava työote, kykyä ja intoa opetuslapseuttamiseen, yhteisön rakentamiseen sekä Raamatun opettamiseen, hyviä yhteistyötaitoja, vapaaehtoiskokemusta sekä aloitteellisuutta, käytännöllisyyttä, organisointikykyä ja itsensä johtamisen taitoa. Arvostamme myös kiinnostusta apologiaan. Työtä tehdään OPKOn oppiperustan, näyn, arvojen, strategian ja toimintasuunnitelman mukaisesti.

Vapaamuotoinen hakemus, jossa on liitteenä CV ja kahden suosittelijan yhteystiedot, tulee toimittaa 15.8.2020 mennessä (hakuaikaa jatkettu) osoitteeseen rekry@opko.fi. Hakemuksessa tulee vastata kysymykseen: "Millainen on työnäkyni hengellisessä työssä?”

Lisätietoja tehtävästä antaa Lahden osalta opiskelijatyön koordinaattori Topi Knihtilä, topi.knihtila@opko.fi, puh. 040 412 8103 ja Turun osalta opiskelijatyön koordinaattori Pekka Ryhänen, pekka.ryhanen@opko.fi, puh. 041 434 0377.

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry (OPKO) järjestää opiskelija- ja nuorteniltoja, pienpiirejä, leirejä, Veritas Forumeja ja tavoittavaa toimintaa 13 paikkakunnalla. OPKOlla on yli 3 700 jäsentä. Toimimme yhteistyössä mm. seurakuntien ja STI:n jäsenjärjestöjen kanssa.