OPKO hakee Veritas Forum -koordinaattoria

OPKO hakee Veritas Forum -koordinaattoria

Veritas Forum Finland on verkosto, joka järjestää akateemisia keskustelutilaisuuksia elämän suurista kysymyksistä kampuksilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Haemme nyt koordinaattoria työlle.

Tehtävässä tarvitaan mm.

  • vahvaa itsenäistä, kehittävää työotetta ja näyttöjä onnistuneesta projektinhallinnasta
  • kykyä innostaa ihmisiä ja kokemusta menestyksekkäästä vapaaehtoisten johtamisesta
  • erinomaisia sosiaalisia taitoja sekä viestinnällisiä taitoja tieteellisessä kielessä ja epämuodollisessa kommunikoinnissa kirjallisesti ja suullisesti suomeksi ja englanniksi.
  • yliopistotutkinto sekä laaja-alaista yliopistomaailman tuntemista ja kykyä kommunikoida siinä ajan haasteiden edellyttämällä tavalla
  • varainhankinta- ja taloustaitoja

Työsuhde alkaa 24.9.2018 ja on aluksi puolitoiminen. Palkkaus on Kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukainen. Toimipisteen tulee olla joku Suomen suurimmista yliopistokaupungeista. Työssä tulee sitoutua OPKOn oppiperustaan, näkyyn, arvoihin ja strategiaan.

Hakemukset, joissa on CV, näkemys työn kehittämisestä ja omista vahvuuksista siinä sekä kahden suosittelijan yhteystiedot, tulee toimittaa 31.8. mennessä osoitteella rekry@opko.fi tai OPKO/VFF Hämeentie 155 A 9 00560 Helsinki.

Tiedustelut Pertti Järvenpää, e-mail pp.jarvenpaa@pp.inet.fi, puh. 0400 423 499 ja Danielle Miettinen, e-mail danielle.miettinen@veritasforum.fi, puh. 050 518 7588.

Lisätietoja Veritas Forum -työstä kotisivuilla veritasforum.fi

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry (OPKO) järjestää opiskelija- ja nuorteniltoja, pienpiirejä, leirejä, Veritas Forum -tapahtumia ja tavoittavaa toimintaa 13 paikkakunnalla. OPKOlla on 3 500 jäsentä. Toimimme yhteistyössä seurakuntien ja STI:n jäsenjärjestöjen kanssa. Kuulumme kansainväliseen opiskelijaliikkeeseen IFESiin. Toimimme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.