Oulun OPKOn työntekijä Tomi Koho vihitty papiksi

Oulun OPKOn työntekijä Tomi Koho vihitty papiksi

Oulun OPKOn työntekijä TM Tomi Koho on vihitty sunnuntaina 9.6. Suomen ev.lut. kirkon papiksi työkenttänään Oulun OPKO. Järjestötyöhön vihittävillä papeilla on myös työyhteys paikallisseurakuntaan. Tämä yhteys on Tomilla Oulun Tuiran seurakuntaan, jossa hän hän antaa osaamistansa mm. opiskelijoiden ja nuorten aikuisen jumalanpalvelusten kehittämiseen. 

- Pappisvihkimykseeni sisältyy paljon puhuttelevia asioita. Nyt on väsynyt, mutta kiitollinen fiilis. Hienoa, että kirkon järjestöihin halutaan vihkiä pappeja ja luoda samalla yhteyksiä järjestöjen ja paikallisseurakuntien välille. Iloitsen siitä, että saan nyt pappina olla OPKOssa tukemassa opiskelijoita, Tomi kommentoi. 

Oulun OPKOssa on pitänyt kiirettä syksyn missioviikon Äärellä19 valmistelujen osalta. Äärellä-tapahtuma on matalan kynnyksen evankelioiva tapahtumasarja, jonka aikana kohdataan opiskelijoita kampuksella, kaduilla ja iltapahtumissa.

- Tapahtuma järjestetään nyt jo toista kertaa. Edellisvuoden tapahtumasta oli niin hyvä kokemukset, että päätimme järjestää sen uudestaan, Tomi iloitsee.

Äärellä-tapahtuma järjestetään Tellus stagella 1.-3.10. Ohjelma ja lisätiedot julkaistaan elokuussa.