Pääsihteerin ajankohtaisviesti

Pääsihteerin ajankohtaisviesti

Koronavirus synnyttää monenlaisia tunteita – myös pelkoa ja epävarmuutta. Kukaan ei tiedä kuinka kauan epidemia kestää ja mitä kaikkea tästä seuraa. Näinä aikoina on erityisen tärkeää etsiä turvaa Jumalasta ja yhteisestä uskosta.

OPKOssa teemme kaikkemme, että lapsilla ja nuorilla voisi olla mahdollisuus kokoontua yhteen turvallisesti rukouksen, Raamatun sanan ja ystävyyden merkeissä.

Vaikka olemme peruneet kevään Veritas Forumit, Enä-Sepän leirejä ja ystävätapahtumia – järjestämme yhä perustehtävämme kannalta keskeiset opiskelija- ja nuortenillat, nyt vain virtuaalisesti. Saat lisätietoa mukaan liittymisestä paikallisilta tiedotuslistoilta. Näinä aikoina on erityisen tärkeätä olla vaipumatta epätoivoon ja tasavallan presidentin Sauli Niinistön viisaiden sanojen mukaan panostaa henkiseen läheisyyteen ja pitää huolta toinen toisistamme. 

Jeesuksen sanat Johanneksen evankeliumissa rohkaiskoon meitä kaikkia: "Minä jätän teille rauhan. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon." (Joh. 14:23)

Lue OPKOn ohjeistus toimimisesta koronavirusepidemian aikana

Jussi Miettinen
pääsihteeri