ReStart-festari julkaisi tämän vuoden esiintyjälistan

ReStart-festari julkaisi tämän vuoden esiintyjälistan

 

Kuopion ReStartissa lauantaina 6.10. kuullaan EDM:ää, rockia ja räppiä, ja lavalle nousee myös taikuuden suomenmestari. Tapahtuman järjestävät OPKO, Kansanlähetys ja SLEY.

Jo seitsemättä kertaa järjestettävän ilmaistapahtuman bändikokoonpanon muodostavat AudileSAVE ja NNS! Kaikki bändit nähdään ensimmäistä kertaa ReStartissa, joten tuoretta soundia on luvassa! Lavashow ei rajoitu tänä vuonna vain musiikkiin, kun stagelle nousee myös taikuuden suomenmestari Miika Korkatti. Kristitty ammattitaikuri tekee syksyllä poikkeuksellisen Gospel Magic -tourin, jonka showsta saadaan nauttia myös ReStartissa. Tutustu esiintyjiin ReStartin nettisivuilla.

Lisäksi ohjelmassa on suunnitteilla muun muassa viime vuosina tuvan täyteen koonnut Usko tai älä -foorumi. Ohjelma ja aikataulu tarkentuvat lähempänä tapahtumaa.

- Usein pallottelemme esiintyjäkokoonpanoa pitkään, mutta tänä vuonna sopiva paketti loksahti kohdilleen vaivattomasti, kertoo tänä vuonna viimeistä kertaa tapahtumakoordinaattorina toimiva Oskari Reinman (OPKO).

Perustana vapaaehtoisuus

Vuosittain iso joukko vapaaehtoisia lahjoittaa tapahtumatyölle aikaansa ja osaamistaan suunnittelutiimiläisenä tai talkoolaisena. Aktiivisimmat ovat mukana tapahtumasuunnittelussa alkutekijöistä saakka. 

- Tapahtuman perustana on vapaaehtoisuus. Itselleni tämä on jo kuudes vuosi tapahtuman ruorissa, ja olen saanut tehdä joka vuosi töitä mahtavan vapaaehtoistiimin ja talkooporukan kanssa. 

ReStart on sisäänpääsymaksuton, ja varainkeruulla onkin joka vuosi iso osuus tapahtumatyössä. Myös yksityisillä tukijoilla on merkittävä rooli, ja yksityisen tuen tavoitteeksi on asetettu tänä vuonna 1 000 €. Jos haluat heittää kortesi yhteiseen kekoon, löydät lahjoittamisohjeet täältä.

 

ReStart-festari
Kuopiossa 6.10.
Kulttuuriareena 44 (Kauppakatu 44)
www.restart-tapahtuma.fi