Tilaa 3T-kirja

Tilaa 3T-kirja

OPKO on julkaissut kirjan 3T – Tunne Jumala, itsesi ja kutsusi. Kirjan on kirjoittanut Jussi Miettinen.

Kirjan nimi, 3T, tulee kolmesta tavasta hahmottaa, mitä on mielekäs elämä. Se avautuu kolmella toisiinsa vaikuttavalla tavalla: Jumalan itsemme ja oman kutsumme tuntemisen kautta. Nämä kolme T:tä kietoutuvat toisiinsa kuin viiniköynnöksen oksat. Ne ovat kuin höyry, virtaava vesi ja jää - samaa ainetta eri olomuodoissa. Ne ovat kuin kolmiosainen puinen maatuska, jonka uloin osa on kutsumuksesi, keskimmäinen sinä itse ja sisimmäinen Kristus, joka sanoo nimekseen "Minä olen".

Kirja on inspiraation lähde jokaiselle, joka etsii Jumalaa, itseään ja paikkaansa tällä planeetalla.

Kirjoittaja Jussi Miettinen on pastori, työnohjaaja ja OPKOn pääsihteeri. Hänen intohimonaan ovat spiritualiteetti, ihmisen kasvu ja kehitys.

Kirjassa on 160 sivua ja kaunis taitto jäsentää sisältöä. Lyhyen esittelyn kirjasta pääset katsomaan oheiselta videolta.

 

Kirjasta sanottua

"3T on virkistävä poikkeus kristinuskon sisältöä esittelevien kirjojen joukossa. Se on selkokielinen, elämään liittyvä ja taitavan taiton ansiosta helppolukuinen. 3T on kuin katekismus, joka keskustelee nykyihmisen todellisuuden kanssa."
Saara Kinnunen
sosiaalipsykologi, seurakunnan perheneuvoja (eläk.)

"Tämä on huikea dogmatiikan ja etiikan oppikirja. Se on yhtä aikaa syvällinen ja kansanomainen."
Eero Junkkaala
raamattukouluttaja, teol. tohtori

"3T yhdistää tämän ajan kristityn ydinkysymykset, Raamatun syvällisen opetuksen ja ajattelua inspiroivan rikkaan pohdinnan."
Juha parkkinen
yliopistonopettaja, kasvatust. tohtori

"3T opettaa lukemaan rukoillen – siis etsien sitä, mitä Jumala puhuu minulle ja meille yhteisönä ja miten reagoin siihen."
Ella nuutinen
opiskelijatyöntekijä. musiikkikasv. opiskelija

 

Mediassa

 

Tilaaminen

Tilaa kirja 25 € hintaan. Kirjan tuotto käytetään kokonaisuudessaan työhön koululaisten ja opiskelijoiden parissa. Hintaan lisätään postikulut.

Hinta OPKOn varsinaisille jäsenille 10 €  + postikulut (varsinaiset jäsenet ovat iältään alle 29v.).

Erikoistarjous suuremmille määrille:
Tilatessasi viisi kirjaa, maksat ainoastaan 100 € + postikulut.