Uusia työntekijöitä opiskelijatyöhön

Uusia työntekijöitä opiskelijatyöhön

Ella Nuutinen ja Karoliina Kovalainen Jyväskylän opiskelijatyöhön

Musiikin- ja luokanopettajaksi opiskeleva Ella Nuutinen, 23, on kutsuttu Jyväskylän OPKOn 40% opiskelijatyöntekijäksi alkaen 4.3.2019.

Työkokemusta Ellalle on kertynyt mm. muistisairaiden hoivakodista ja lastenleireiltä. OPKO on tullut tutuksi Ellalle Kuopiosta, jossa hän osallistui opiskelijatoimintaan parin vuoden ajan.

Työnsä Jyväskylässä Ella aloittaa inspiroituneena.

– Olen valtavan innostunut siitä, että OPKO tulee sanoista Opiskelija- ja koululaislähetys. Tässä kaupungissa tosiaankin tarvitaan lähetystyötä! Tarvitaan myös inspiraattoria, joka innostaisi kristittyjä opiskelijoita tavoittamaan omaa kutsua tuossa tehtävässä. Jotta joku voisi tuntea oman kutsunsa, tämän tulee tuntea Hänet, joka kutsuu.

Varhaiskasvatuksen opiskelija Karoliina Kovalainen, 22,  toimii Ellan työparina palkkiotoimisesti ajalla 4.3.-31.5.19.

Karoliinalla on pitkä kokemus vastuunkantamisesta seurakunnan nuorisotyössä, ja lisäksi hän on ollut mukana Jyväskylän OPKOssa.

– Kun tulin itse OPKOon, pääsin heti kantamaan vastuuta mm. musiikissa ja toiminnan suunnittelussa. Odotan innolla kohtaamisia, joiden kautta saa nähdä opiskelijoiden kasvavan uskossaan ja oivaltavan uusia asioita Raamatusta.

Nooa Saari Joensuuhun opiskelijatyöntekijäksi

Teologian kandidaatti Nooa Saari, 26, on kutsuttu Joensuuhun OPKOn 20%  opiskelijatyöntekijäksi. Tavoitteena on kasvattaa työprosenttia keräämällä ystävärenkaaseen jäseniä, jotka voivat tukea työtä mm. rukouksin ja taloudellisesti. 

Nooalla on pitkä kokemus kristillisestä nuorisotyöstä mm. paikallisseurakunnassa ja Kansanlähetyksen nuorisotyön yhteydessä. Lisäksi hän on kasvanut lähetystyöntekijäperheessä Siperiassa. Työnäkynä Nooalla on herätellä kristittyjä ja tavoittaa opiskelijoita evankeliumilla.

– Sydämelläni on palo herätellä, varustaa ja auttaa kristittyjä nuoria täyttämään lähetyskäskyä. Maailma ympärillämme hukkuu synteihinsä, vaikka Jeesus on avannut jokaiselle tien ikuiseen elämään.

– Tuntuu hyvältä päästä osaksi työyhteyttä, jossa on selkeä näky Jumalan valtakunnan eteenpäin viemisestä.

Voit tukea uusia opiskelijatyöntekijöitämme rukouksin ja/tai taloudellisesti liittymällä heidän ystävärenkaisiin. Liity mukaan täältä.