ELÄVINÄ KIVINÄ -lasten ja nuorten leiri

ELÄVINÄ KIVINÄ -lasten ja nuorten leiri

17.6.2018 17:00 - 21.6.2018 15:00

Kesäkuun puolessa välissä Eniksessä tapahtuu! Jumalan perheväki on kokoontumassa jälleen yhteen ja arvaa mitä: Sinut on kutsuttu!

Lämpimästi tervetuloa OPKOn järjestämälle ELÄVINÄ KIVINÄ -lasten ja nuorten Raamattu- ja lähetysleirille 17.-21.6.18 Enä-Seppään Vihtiin! Kesäinen leiri on suunnattu kaikille 9-20 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Luvassa HUIPPU meininkiä: innostavaa raamattuopetusta&jakamista, perheenomaista yhdessäoloa, ulkoilun riemua, saunomista&uintia, rukousta, leikkiä, liikettä, taiteilua, yhteistä musisointia&ylistystä sekä Herramme hoitavaa ja voimauttavaa läsnäoloa! 

Hinta:
Sisämajoituksessa: täysihoito 145 €, OPKOn jäsenille 125 €.
Telttamajoituksessa: täysihoito 105 €, OPKOn jäsenille 85€.

Älä anna taloudellisen tilanteesi tulla esteeksi! Huomioithan leirirahastomme, josta on mahdollisuus hakea rahallista avustusta eli stipendiä leirikustannuksiin. Voit lähettää vapaamuotoisen stipendihakemuksen sähköpostitse Annastiinalle: annastiina.toppari@opko.fi.
Huomioithan myös sisarusalennuksen: Jos perheestäsi on tulossa leirille enemmän kuin yksi lapsi/nuori, perhe saa automaattisesti sisarusalennuksen 50% / lapsi tai nuori.

Esimerkki:
Maija Meikäläinen 9v (OPKOn jäsen) 125e
Matti Meikäläinen 12v (jäsen) 62,50e
Miina Meikäläinen 16v (jäsen) 62,50e
 
OPKOn jäseneksi voit liittyä/liittää lapsesi leirikirjeen mukana tulevan turvallisuustietolomakkeen kautta. Silloin leirin hinnaksi tulee saman tien jäsenille tarkoitettu edullisempi summa. Mukaan voit tulla myös osaksi aikaa, jos et pääse koko leiriksi! Tällöin ota vielä erikseen yhteyttä Annastiinaan, niin voidaan sopia leirimaksu sopivan suuruiseksi.
Toivottavasti nähdään leirillä!!  

Ilmoittaudu:
Ilmoittaudu tällä lomakkeella

Puhuja

Olli Lehmonen&Annastiina Toppari

Tapahtumapaikka

Enä-Sepän leirikeskus
Enätie 45
03250 Vihti
Suomi