Koululaiset

Menoa ja meininkiä

Täällä pidetään yhdessä hauskaa ja opitaan Raamatusta millainen Jumala on!

Ystävät, luminen maa kimmeltää talvisessa auringon paisteessa. Siunattua uutta vuotta 2022! Meillä koululaistyön kevätkausi on käynnistynyt etäyhteydellä toteutetun Nuortenilta-Zoomin merkeissä :) Kiristyneen korona-tilanteen vuoksi teemme vielä joitakin suunnitelmia ja hahmotuksia yhteisistä kokoontumisista ja infoilemme tulevista askelmerkeistä mahdollisimman pian. Laitamme tiedot tänne nettisivuillemme, koululaistyön sähköpostilistalle sekä OPKOn lasten ja nuorten omiin WhatsApp-ryhmiin. Jos haluaisit liittyä sähköpostilistallemme tai liittyä/liittää lapsesi WhatsApp-ryhmään, niin voit olla yhteydessä siitä koululaistyöntekijä Annastiinaan: annastiina.toppari@opko.fi, 050 3595077.

Toivomme, että maaliskuussa ja kesäkuussa voisimme olla järjestämässä lapsille ja nuorille kaksi isompaa leiriä: Kevätleirin 4.-6.3 sekä kesäisen Raamattu- ja lähetysleirin 17.-23.6. Enä-Sepän leirikeskuksessa Vihdissä. Nämä päivämäärät voit laittaa halutessasi kalenteriisi.

Seuraamme tässä tulevina viikkoina ja kuukausina kokoontumisrajoitusten hahmottumista. Noudatamme toiminnassamme yhteiskunnan rajoituksia ja turvallisuusohjeistuksia.

Toivomme ja rukoilemme sitä, että saamme olla mukana siinä, mitä rakastava Jumala on tekemässä Suomen lasten ja nuorten keskellä ja liittyä Hänen hyviin suunnitelmiinsa ja suuren sydämen sykkeeseen.

"Katso, minä luon uutta. Nyt se puhkeaa esiin - ettekö huomaa? Minä teen tien autiomaahan ja joet kuivuuden keskelle. Kansa, jonka olen luonut itseäni varten, on ylistävä minua." Jes 43: 19, 21   

    

Tulevat tapahtumat

28.12.2022
Matka Revive-tapahtumaan Saksaan, John Lennox, Pete Greig, Sarah Breuel, jne.