Koululaiset

Menoa ja meininkiä

Täällä pidetään yhdessä hauskaa ja opitaan Raamatusta millainen Jumala on!

Ystävät, keväinen aurinko paistaa jo lämpimästi! Koululaistyön loppukevään ja kesän askelmerkit ovat hahmottumassa. Suunnittelemme lasten ja nuorten yhteistä Kevätjuhlaretkeä la 29.5. pääkaupunkiseudulle sekä kesän lasten ja nuorten Raamattu -ja lähetysleiriä 18.-24.6. Enä-Sepän leirikeskukseen (nuorten +13v leiriaika 18.-21.6. ja lasten 8-12v leiriaika 21.-24.6.) Luvassa mm. Jumalan perheen yhdessäoloa, leikkiä ja äksöniä, innostavaa raamattuopetusta, rukousta, musisointia, seikkailua ja paljon muuta mukavaa!  Lämpimästi tervetuloa mukaan, sinut on kutsuttu!

Lisätietoja Kevätjuhlaretkestä löydät tapahtuma-kentästä tästä alta. Tulemme luomaan sivuillemme tapahtuman myös kesän leiristä, jonka kautta avaamme leiri-ilmoittautumisen :) Kaikki koululaistyön kokoontumisten infot tulevat myös sähköpostilistallemme sekä OPKOn lasten ja nuorten omien WhatsApp-ryhmien kautta koteihin. Jos haluaisit liittyä sähköpostilistallemme tai mielessäsi on jotain kysyttävää, niin voit olla yhteydessä koululaistyöntekijä Annastiinaan: annastiina.toppari@opko.fi, 050 3595077.

Seuraamme tässä tulevina viikkoina ja kuukausina kokoontumisrajoitusten hahmottumista. Noudatamme toiminnassamme yhteiskunnan rajoituksia ja turvallisuusohjeistuksia. Toivomme ja rukoilemme, että kesän leiri saisi toteutua!         

 

Tulevat tapahtumat

27.8.2021
Sepän seurat, Ojakkala, Jussi Miettinen, Saara Kinnunen, Päivi Räsänen, Jukka Kääriäinen, Eero Junkkaala, Topi Knihtilä, Taneli Skyttä, Nooa Saari, Anna-Mari Kaskinen, Ritva Olkkola-Pääkkönen, Miikka Niiranen, jne.
28.12.2021
Matka Revive-tapahtumaan Saksaan, John Lennox, Pete Greig, Sarah Breuel, jne.