Kohti päämäärää -raamattu- ja lähetysleiri lapsille ja nuorille Enä-Sepässä

Kohti päämäärää -raamattu- ja lähetysleiri lapsille ja nuorille Enä-Sepässä

18.6.2017 10:00 - 22.6.2017 17:00

Kohti päämäärää -lasten ja nuorten raamattu- ja lähetysleiri Enä-Sepän leirikeskuksessa Vihdissä.

Leirillä on ohjelmaa kaikille 9-20 -vuotiaille koululaisille. 15-20 -vuotiaille on leirillä osittain omaa ohjelmaa ja osittain isostehtäviä. 

Leiri alkaa sunnuntaina 18.6. klo 12 nuorten (13+ vuotiaiden) osalta. Ensimmäinen vuorokausi 18.-19.6. on pelkästään nuoria varten ja sen jälkeen nuoret voivat toimia myös erilaisissa vastuu/isostehtävissä. Maanantaina 19.6. klo 12 mukaan liittyvät 9+ vuotiaat lapset ja varhaisnuoret. Leiri päättyy yhteisesti torstaina 22.6. n. klo 14.30 päiväkahviin jonne myös leiriläisten vanhemmat ovat tervetulleita. 

Sisältö

Leirillä on luvassa mm. raamattuopetusta, juttuja lähetyskentiltä, yhteisesti tehtyjä illanviettoja, ulkoseikkailuja, paljon erilaista luovaa tekemistä valokuvauksesta näytelmien tekemiseen ja jalkapallosta taiteen tekemiseen.

Seikkailemme yhdessä Mooseksen ja Joosua kanssa kohti vapautta ja luvattua maata Egyptin orjuudesta. Pohdimme yhdessä Raamatun uskonsankareiden kanssa sitä miten voi luottaa Jumalan armoon ja lupauksiin vielä enemmän kuin omiin tunteisiimme, tekoihimme tai ympäröivään maailmaan ja sitä miten Jumala kutsuu meitä kaikkia kulkemaan kohti lopullista päämäärää, Jumalan valtakuntaa sen täyteydessään.

"Katso, Jumalan asuinsija ihmisten keskellä! Hän asuu heidän luonaan, ja heistä tulee hänen kansansa. Jumala itse on heidän luonaan ja hän pyyhkii heidän silmistään joka ainoan kyyneleen. Kuolemaa ei enää ole, ei murhetta, valitusta eikä vaivaa, sillä kaikki entinen on kadonnut.” Ilm 21:3,4

Hinta ja ilmoittautuminen

Sisämajoituksessa: täysihoito 145 €, OPKOn jäsenille 125 €.
Telttamajoituksessa: täysihoito 105 €, OPKOn jäsenille 85€.

Ilmoittautumislomake

OPKOn jäseneksi voi liittyä leirin yhteydessä, jolloin voi maksaa jo jäsenhinnan. Jos hinta tuntuu liian isolta, ottakaa rohkeasti yhteyttä Olli Lehmoseen (olli.lehmonen@opko.fi) niin voimme neuvotella sen sopivaksi! Tiedot leirin maksamiseen tulevat leirikirjeen yhteydessä.

Tervetuloa mukaan kulkemaan kohti päämäärää!

Puhuja

Ollli Lehmonen, jne.