Toimintaa

Toimintaa

Tervetuloa mukaan OPKOn varhaisnuorten toimintaan!

OPKOn varhaisnuorten toimintaan kuuluu energiset Action-päivät sekä huikeat viikonloppu- ja kesäleirit! Hauskat leikit, innostava raamattuopetus, yhteinen jakaminen, musisointi&rukous sekä mukaansatempaava tekemisen meininki odottavat sinua. Valtakunnallisen toiminnan tavoitteena on, että mahdollisimman moni lapsi ja varhaisnuori saa kuulla ilosanoman Jeesuksesta.

Action-päivä 7-14 -vuotiaille

Action-päivä on koululaisten oma toiminnallinen leiripäivä lauantaisin kerran kuukaudessa klo 10.00-20.00. Myös OPKOn nuoret ja isoset ovat menossa mukana isosiskoina- ja veljinä! Paikkana on OPKOn palvelukeskus, Hämeentie 155 A 9, Helsinki.

Tutkimme Raamattua toiminnallisia menetelmiä käyttäen, nautimme Jumalan perheväen yhteydestä, taiteilemme, ulkoilemme, ylistämme ja hiljennymme. Syömme lounaan, välipalan sekä päivällisen kotoisasti yhdessä. Innostuitko? Tuu megeen!

Ilmoittautumiset Annastiinalle: annastiina.toppari@opko.fi. Sinua innolla odottaen!

Ota mukaan:

  • Raamattu
  • Kolehtirahaa (vapaaehtoinen)
  • Ulkoiluun sopivat vaatteet
  • Seikkailumieli

Leirit 9-14 -vuotiaille

OPKOn viikonloppu- ja kesäleireillä ilo soi, kun otamme yhdessä jännittävän irtioton arjesta! Jumalan ihmeellisen pelastussuunnitelman siivittäminä saamme viettää laatuaikaa vanhojen ja uusien ystävien kanssa sekä kokea elämyksellisiä hetkiä monipuolisen leiriohjelman parissa! Leirikeskuksemme Enä-Seppä sijaitsee Vihdissä.