Liity jäseneksi

Tue Helsingin OPKOa ja sen toimintaa liittymällä jäseneksi! Jäsenenä saat mm. alennuksia leirien maksuista ja olet oikeutettu osallistumaan yhdistyksen kokouksiin. Lisäksi jäsenet saavat OPKOn valtakunnallisen Arkki-lehden postitse kotiinsa veloituksetta neljä kertaa vuodessa.

Helsingin ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry:n jäseneksi voit liittyä täyttämällä jäsenanomuskaavakkeen opiskelijaillassa ja jättämällä sen työntekijälle. Jäsenyys astuu voimaan Helsingin OPKOn hallituksen käsiteltyä anomuksen, yleensä kuukauden sisällä anomuksen jättämisestä.

Jäsenmaksu

Helsingin OPKOn varsinaisten jäsenten jäsenmaksu on 10 €/vuosi ja kannatusjäsenten jäsenmaksu on 48€/vuosi. Alle 18-vuotiaiden jäsenten ei tarvitse maksaa jäsenmaksua.

Jäsenmaksun voi maksaa Helsingin OPKOn tilille FI56 8000 1500 5016 80 viitenumerolla 15600.

Lisätietoja työmme taloudellisesta tukemisesta saat kohdasta "Tue työtämme".