Palvele lahjoillasi

Palvele lahjoillasi

Jokaiselle meistä on annettu lahjoja. Lahjoista on eniten iloa silloin, kun ne voi laittaa käyttöön yhteiseksi hyväksi. Mitkä ovat sinun lahjasi? Haluaisitko käyttää lahjojasi palvelemaan toisia? Tule mukaan!

Ellei muuta yhteyshenkilöä ole mainittu, saat tietoa palvelutehtävistä Helsingin OPKOn työntekijältä: toni.makela@opko.fi

Kutsuva toiminta

Maailman paras uutinen - tule sellaisena kuin olet jakamaan sitä toisille opiskelijoille! Lähetystiimissä ideoidaan ja toteutetaan Helsingin OPKOn tavoittavaa toimintaa. Voimme järjestää palveluaktioita, boksilähetysaktioita, rukousaktioita, kampusaktioita, kutsuaktioita... Olet tervetullut mukaan tiimiin suunnittelemaan, rukoilemaan ja tekemään. Jokaiselle löytyy paikka ja tehtävää tiimissä. Kysy lisää työntekijältä.

"Niin kuin Isä on lähettänyt minut, niin lähetän minä teidät." Joh.20:21

Raamattupiiri

Ryhtyisitkö raamattupiirin vetäjäksi? Onko sinulla kenties jo tiedossa ystäviä, jotka haluaisivat lukea Raamattua yhdessä kanssasi? Piirin perustaminen on helppoa ja avuksi löytyy valmista piirimateriaalia sekä koulutusta. Jos haluat piirinvetäjäksi/yhteyshenkilöksi, ilmoittaudu työntekijälle. 

Keittiö

Keittiötiimi tuo oman tärkeän panoksensa opiskelijailtojen viihtyvyyteen järjestämällä niihin ruumiinravintoa. Kaikkihan tietävät, että opiskelijat syövät kaiken mikä nenän eteen kannetaan. Älä siis ota paineita, vaan tule sellaisena kuin olet kantamaan vastuuta.

Ravintoa niin sielulle kuin ruumiille... Mikä on sen mukavampaa kuin leipoa yhdessä?

Musiikki

"Laulakaa ylistystä Herralle, valtaisat ovat hänen tekonsa! levitköön tieto niistä yli maanpiirin." Jes.12:5

Musiikkitiimissä sinulla on tilaisuus käyttää musikaalisuuttasi omaksi ja muiden iloksi sekä hengelliseksi rakentumiseksi. Musiikkivastaava huolehtii laulujen johtamisesta ja/tai säestämisestä opiskelijailloissa. Jos tuntuu siltä, että voisit olla musiikin osalta palvelemassa, tule rohkeasti mukaan! Uusia soittajia tarvitaan aina!

Kansainvälinen opiskelijatoiminta

Haluatko tutustua eri puolilta maailmaa tulleisiin vaihto-opiskelijoihin, tutkia heidän kanssaan Raamattua tai järjestää muuta mukavaa tekemistä? Kansainväliset opiskelijaillat pidetään keskiviikkoisin yhteistyössä IEC:n (International Evangelical Church) kanssa. Iltoihin tarvittaisiin kipeästi vastuunkantajia - tule mukaan tiimiin! Tässä mahtava mahdollisuus olla mukana välittämässä sanomaa Jeesuksen rakkaudesta sekä harjoittaa samalla englanninkielen taitoa ja oppia eri kulttuureista!

Tiedotus

Pysyykö kynä, näppäimistö tai (kännykkä)kamera hyvin kädessä? Tule mukaan tekemään kristillistä opiskelijatoimintaa tunnetuksi sähköisen ja painetun median kautta! Ota yhteyttä työntekijään ja kerro, mitä tykkäisit tehdä (valokuvaus, some-päivitys, juttujen kirjoittaminen, haastattelut...)!