Syksyn ohjelma

Syksyn ohjelma

Kaipaatko aitoa ja avointa yhteyttä?

Meillä voit tutustua itseesi ja uusiin ihmisiin, olla osa Jumalan perhettä sekä syventää suhdettasi Jumalaan. Olet tervetullut myös vain olemaan, kyselemään ja tutkimaan. Unelmamme on olla paikka, jossa voi pudottaa naamarit ja tulla omaksi, aidoksi itseksi. Olemme osa Jumalan suurta perhettä pääkaupunkiseudulla erityisesti opiskelijoiden keskuudessa ja opettelemme elämää Jeesuksen seuraajana.

Syksyn teema: Oma paikka

Tämän syksyn teemana on oma paikka. Haluamme auttaa sinua löytämään oman paikkasi Jumalan valtakunnassa ja tässä maailmassa. Kokoonnumme vuoroviikoin isommalla porukalla ja pienryhmissä, mutta mukaan saa tulla koska vaan! Noin joka toinen viikko saamme haastateltavaksi vieraan, joka kertoo meille omasta matkastaan Jeesuksen seurassa ja joka toinen viikko jakaannumme pienryhmiin omien ilojemme ja kipujemme kanssa.

Haastatteluiltoina aloitamme klo 17.00 ilmaisella keittoruualla ja klo 18.00 alkaa varsinainen ohjelma. Iltaa saa jäädä viettämään vielä ohjelman jälkeenkin! Haastatteluillat sekä pienryhmästartti ovat OPKOn palvelukeskuksella osoitteessa Hämeentie 155 A9. Pienryhmien kokoontumispaikat vaihtelevat ja ne sovitaan kunkin ryhmän kohdalla tarkemmin pienryhmästartissa.

 

10.9. Pizzailta

17.9. Haastattelussa: Toni Mäkelä

24.9. Pienryhmästartti!

1.10. Haastattelussa: Annastiina Toppari

8.10. Pienryhmät

15.10. Haastattelussa: Arto Antturi

22.10. Pienryhmät

29.10. Haastattelussa: Risto Heikkilä

5.11. Pienryhmät

12.11. Haastattelussa: Maria Roimaa

19.11. Pienryhmät

26.11. Pekka Jokiranta

3.12. Pienryhmät

10.12. Kauden päätösjuhla

 

– Muista pysyä kotona, jos et ole terve ja oireeton. Pyydämme varotoimenpiteenä kaikilta osallistujilta yhteystiedot mahdollista myöhempää yhteydenottoa varten korona-altistumisten varalta.

– Noudatamme hyvää käsihygieniaa ja pidämme turvavälit niin saapuessamme paikalle, nauttiessamme illasta kuin lähtiessämme kotiin.

 Seuraa meitä somessa (Facebook ja Instagram: @helsinginopko) sekä WhatsApp -ryhmässä, johon voit liittyä ottamalla yhteyttä opiskelijatyöntekijään.

 

Lisätietoa / More information

Toni Mäkelä, Helsingin OPKOn opiskelijatyöntekijä / Student worker of IFES Helsinki

toni.makela@opko.fi / 040 544 6206