Tue työtämme

Tue työtämme

OPKOn työnäkynä on tehdä Kristus tunnetuksi opiskelijoiden ja koululaisten maailmassa ja kutsua nuoria kokonaisvaltaisesti seuraamaan Häntä kaikkeen maailmaan

Vuosittain Uudenmaan alueella aloittaa opintonsa noin 17 000 uutta opiskelijaa. Yhteensä opiskelijoita tämän alueen korkeakouluissa ja ammattikorkeakouluissa on noin 97000. Tuo joukko on erittäin ratkaisevassa asemassa Suomen tulevaisuuden kannalta ja juuri tuo joukko on Helsingin OPKOn lähetyskenttä.

Helsingin OPKOn tavoitteena on, että jokainen tuosta joukosta saisi kuulla kirkkaan evankeliumin edes kerran opiskelujensa aikana ja että jokainen tavalla tai toisella saisi kosketuksen OPKOn toimintaan edes kerran opiskeluaikanaan. Aikamoinen tavoite, eikö totta? Mutta se on myös valtava mahdollisuus. Se mikä on mahdotonta ihmiselle, on mahdollista Jumalalle.

Miten?

Voit olla mukana tuon tavoitteen saavuttamisessa liittymällä mukaan Helsingin OPKOn rukousrenkaaseen. Ota yhteyttä OPKOn toimistosihteeriin Juha Ahoon juha.aho(ät)opko.fi tai p.09 612 9940, kerro että haluat mukaan Helsingin OPKOn rukousrenkaaseen ja anna hänelle yhteystietosi rukouskirjeiden lähettämistä varten

Lahjoita työllemme

OPKOn työn mahdollistaa pääasiassa yksityishenkilöiden lahjoitukset. Jos haluat tukea toimintaamme kertalahjoituksella tai liittyä säännölliseksi tukijaksi, käytäthän seuraavia tilitietoja:

  • Tili: FI26 8318 6710 0053 04
  • Tilin omistaja: Suomen OPKO
  • Helsingin opiskelijatyön viite: 2118
Voit myös tehdä kätevästi nettilahjoituksen. Kiitos lahjastasi!

Jäseneksi

Helsingin ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys (Helsingin OPKO) on rekisteröity yhdistys. Toimintaan osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä, mutta liittymällä jäseneksi tuet Helsingin OPKOa ja sen toimintaa. 

Lue lisää jäsenyydestä

Lisätietoja työmme taloudellisesta tukemisesta saa sivultamme opko.fi/tue ja työntekijöiltämme.