Yhteystiedot

Yhteystiedot

Ella Nuutinen

Opiskelija- ja koululaistyöntekijä

ella.nuutinen@opko.fi

050 447 1512

Heidi Vasanoja
Hallituksen jäsen
puheenjohtaja
heidi.vasanoja[at]gmail.com
 

Jäsenille

Kristus on niin kuin ihmisruumis, joka on yksi kokonaisuus mutta jossa on monta jäsentä; vaikka jäseniä on monta, ne kaikki yhdessä muodostavat yhden ruumiin. (1. Kor. 12:12)

Liittymällä Jyväskylän OPKOn jäseneksi tuet yhdistystä ja sen toimintaa. Jäsenenä saat Manteli-lehden ja Suomen OPKOn Arkki-lehden postitse kotiisi veloituksetta sekä jäsenalennuksen kevät- ja syysleireistä. Jäsenet voivat osallistua Jyväskylän OPKOn kevät- ja syyskokouksiin. Yhdistyksen hallitukseen kuuluminen edellyttää jäsenyyttä.

Jumala on seurakunnassaan asettanut ensinnäkin jotkut apostoleiksi, toiseksi jotkut profeetoiksi ja vielä jotkut opettajiksi. Muutamilla on voima tehdä ihmeitä, toisilla parantamisen lahja, toisilla kyky auttaa muita, toimia johtajana tai puhua kielillä. (1. Kor. 12:28)

Jäsenyyden myötä voit konkreettisesti sitoutua ja vaikuttaa seurakunnan toimintaan. Toivomme, että voit löytää oman paikkasi ja tehtäväsi OPKOlla sekä tuntea kuuluvasi joukkoon.

Jyväskylän OPKOn jäseneksi voit liittyä tulostamalla alapuolelta jäsenanomuskaavakkeen, täyttämällä sen ja jättämällä sen hallituksen sihteerille. Jäsenanomuskaavakkeita on tarjolla myös opiskelijailloissa sekä saatavilla OPKOn toimistosta.

Jäsenyys astuu voimaan Jyväskylän OPKOn hallituksen käsiteltyä anomuksen, yleensä kuukauden sisällä anomuksen jättämisestä. Jäsenellä on oikeus erota yhdistyksestä ilmoittamalla siitä kirjallisesti hallitukselle tai sen puheenjohtajalle tai ilmoittamalla siitä yhdistyksen kokouksessa pöytäkirjaan.

Jäsenmaksu on opiskelijoille 12 euroa ja senioreille 20 euroa vuodessa.

Yhdistyksen tiedot

Nimi yhdistysrekisterissä:
Jyväskylän Evankelisluterilainen Opiskelija- lähetys ry
Käyntiosoite:
Kristillinen koulu
Voionmaankatu 18
40700 Jyväskylä
Postiosoite:
Jyväskylän OPKO
Vapaudenkatu 24b
40100 Jyväskylä
Yhdistysrekisterinumero:
132.005
Ensirekisteröitymispäivä:
21.4.1981
Kannatustili:
Jäsenmaksun viite:
3366
Yhdistyksen säännöt: