Liity postituslistalle

Liity postituslistalle

Kirkonmenot-sähköpostilista

Kirkonmenot-sähköpostilistalle liittyminen on kätevin tapa saada tietoa opiskelijoille ja nuorille aikuisille suunnatuista illoista ja tapahtumista. Viikon toiminnan koostava viesti lähetetään kerran viikossa. Kuopion OPKOn lisäksi listalla infotaan myös Kansanlähetyksen ja seurakuntayhtymän oppilaitostyön toiminnasta Kuopiossa. Voit liittyä listalle tästä.

Kuopion kuulumisia -sähköpostilista

Kuopion työntekijä Pekka lähettää kuulumiskirjettä kuukausittain. Se sisältää ajankohtaisia kuulumisia Kuopion OPKOn työstä ja rukousaiheita. Listalle voit liittyä myös, vaikket itse olisi enää opiskelijaikäinen, mutta haluat olla kuulumisten kautta kärryillä toiminnastamme.

Ilosanomat-ystävälehti

Maksuton Ilosanomat-lehti lähetetään Kuopion OPKOn jäsenille ja muille halukkaille kolmesti vuodessa. Se sisältää uutisia ja kuulumisia työstämme, opiskelijoiden kirjoituksia ja raamattuopetuksen. Lehden voit lukea myös netistä: opko.fi/ilosanomat

Listoille voit ilmoittautua lähettämällä sähköpostia työntekijälle: pekka.ryhanen@opko.fi

* * * * *

Arkki-lehti

Arkki on valtakunnallinen OPKOn tiedotus- ja raamatunopetuslehti. Arkki-lehti kolahtaa postilaatikkoon neljästi vuodessa. Tilaa Arkki ilmaiseksi kotiisi tästä.