Tue työtämme

Tue työtämme

OPKOn toimintajatuksena on tehdä Kristus tunnetuksi opiskelijoiden ja koululaisten maailmassa ja kutsua nuoria kokonaisvaltaisesti seuraamaan Häntä kaikkeen maailmaan.

Lahden alueella on tuhansia opiskelijoita. Heillä on oikeus kuulla evankeliumi, löytää yhteys toisiin kristittyihin ja saada kasvaa kokonaisvaltaisiksi Jeeesuksen seuraajiksi. Lahden OPKO on tekemässä juuri tätä työtä. On mahtavaa, kun nuoret ihmiset tutustuvat Jeesukseen, ymmärtävät Raamattua yhä syvällisemmin ja kokonaisvaltaisemmin, saavat ystävystyä toisten opiskelijoiden kanssa, löytävät kutsumuksensa ja voivat elää todeksi opetuslapseutumisprosessia tehden tätä kaikkea rukoillen.

Pyydämme, että sinäkin voisit rukoilla Lahden OPKOn puolesta. Sähköisen rukouskirjeen kautta saat tietoa ajankohtaisita rukousaiheista. Kirjeen saajaksi pääset olemalla yhteydessä työntekijään. Tarvitsemme myös taloudellista tukea. Kulut käytetään työntekijän 20 prosentin työosuuden kuluihin sekä muihin toimintakuluihin paikallisesti. Lahjoittamasi summa on siunaukseksi Lahden alueen opiskelijoille.

Lahjoita työllemme

 

OPKOn työn mahdollistaa pääasiassa yksityishenkilöiden lahjoitukset. Jos haluat tukea toimintaamme kertalahjoituksella tai liittyä säännölliseksi tukijaksi, käytäthän seuraavia tilitietoja:

  • Tili: FI10 8000 1301 0446 09 (BIC DABAFIHH)
  • Tilin omistaja: Suomen OPKO
  • Lahden opiskelijatyön viite: 2228
Voit myös tehdä kätevästi nettilahjoituksen. Kiitos lahjastasi!
 
Poliisihallitus on myöntänyt Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry:lle 8.12.2020 rahankeräysluvan RA/2020/1574. Lupa on voimassa 1.1.2021 alkaen. Varainkeruu voidaan toteuttaa Suomessa pl. Ahvenanmaa niin, että kerätyt varat käytetään OPKOn aatteellisen tarkoituksen mukaisesti toteutettaviin kaikille avoimien opiskelija- ja nuorteniltojen, yleisöluentojen, lukupiirien, pienrymien, kerhojen, leirien, retkien ja koulutustapahtumien järjestämiseen, viestintään mediassa (mm. tapahtumatiedottaminen ja aatteellista tarkoitusta palveleva sisältö), nuorten henkilökohtaiseen tukeen ja valmennukseen (mm. keskusteluapu ja vapaaehtoistyöhön valmentaminen) sekä yleishyödyllisen toiminnan varusteisiin ml. OPKOn tilojen varustamiseen.
Lisätiedot: opko@opko.fi, puh. 09 6129940.