Kesä 2021!

Kesä 2021!

Kesä 2021 on nyt täällä! Poikkeuksellisen kevään jälkeen päästään nauttimaan yhdessäolosta ja kesästä. Tulossa on monenlaista kivaa tekemistä ja aktiviteettia isommalla sekä pienemmällä porukalla. Kaikessa toiminnassa otetaan huomioon voimassaolevat rajoitukset ja suositukset.

Kesä-Whatsapp

Jos haluat tulla mukaan Oulun OPKOn kesätoimintaan, niin kannattaa ehdottomasti liittyä "Oulun OPKOn kesä 2021" Whatsapp-ryhmään! Ryhmässä saa infot Oulun OPKOn yhteisistä kesätekemisistä mm. kesäraamiksista, retkistä ja urheiluista. Ryhmässä voit myös itse ehdottaa jotain tekemistä ja kysyä porukkaa mukaan. Whatsapp-ryhmään pääset liittymään tästä linkistä: https://chat.whatsapp.com/LXIBNdgZy065RMmoJOJHK1

Kesäraamis

Tänä kesänä järjestetään tuttuun tapaan kesäraamiksia joka keskiviikko klo 18.30. Kesäraamiksissa luetaan Raamattua, rukoillaan, keskustellaan, vaihdetaan kuulumisia ja nautitaan kesästä sekä yhdessäolosta. Kesäraamis pidetään Tuiran uimarannalla osoiteessa Koskitie 58 (huom. säävaraus!), jossa kokoonnutaan aluksi uimarannalla olevan kahvila-/huoltorakennuksen luokse ja siirrytään siitä yhdessä nurmialueelle mukavaan ja rauhalliseen paikkaan. Raamisten jälkeen voi jäädä viettämään yhdessä aikaa ja vaikka pelailemaan. Tarkempia infoja kesäraamiksista (myös esim. paikkamuutokset huonon sään sattuessa) ilmoitetaan viikottain "Oulun OPKOn kesä 2021" Whatsapp-ryhmässä (ks. liittymislinkki ylempänä). Tervetuloa mukaan!