Pienryhmät

Pienryhmät

Opiskelijoiden raamattupiirit

"Kaikki, mitä pyhät kirjoitukset sisältävät, on kirjoitettu meille opiksi, jotta saisimme siitä kestävyyttä, lohtua ja toivoa." (Room. 15:4)

Raamattu on Jumalan rakkauskirje meille. Raamatun kautta voimme tutustua Jumalaan paremmin ja lukea sieltä Hänen pyhän tahtonsa meitä ihmisiä kohtaan. Siksi Raamattua on hyvä lukea ja tutkiskella sekä yksin että yhdessä.

Raamattupiireissä eli raamiksissa luetaan Raamattua ja keskustellaan luetun pohjalta.


KESÄRAAMIS tänä kesänä useimmiten keskiviikkoisin Kirjurinluodossa, jos vain sää sen sallii. Muussa tapauksessa linnoittaudumme SLEYn rukoushuoneen tiloihin osoitteeseen Varvinkatu 3. Kirjurinluodossa kokoonnumme Raumansillan läheisyydessä olevan parkkipaikan tuntumassa ja levittäydymme siitä valitsemallemme paikalle jokirantaan tai Satakunnan vihertietokeskuksen katoksen alle. Lisä tietoa voit kysellä rohkeasti Porin OPKOn työntekijältä tai Juuso Sorellilta, jonka yhteystiedot ovat alla.

Lisätietoa raamiksista saat:
Juuso Sorell
bestis89 (at) hotmail.com 

Tai Porin OPKOn työntekijältä. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

"Jokainen pyhä, Jumalan Hengestä syntynyt kirjoitus on hyödyllinen opetukseksi, nuhteeksi, ojennukseksi ja kasvatukseksi Jumalan tahdon mukaiseen elämään." (2.Tim. 3:16)

Rukouspiirit

Rukous- ja lähetyspiiri erikseen ilmoitettavana
ajankohtana ennen opiskelijailtaa n. 2-3 viikon
välein. Rukouspiireissä rukousta omien ja yhteisten aiheiden puolesta. Lähetyspiirissä luetaan Kirsi Vimparin ja Mirjam Harjun lähettikirjeitä ja rukoillaan heidän työnsä ja opiskelijoiden rukousaiheiden puolesta. Myös rukous- ja läheyspiireistä voit kysellä lisää Juusolta (bestis89 (at) hotmail.com) tai ottaa yhteyttä opiskelijatyöntekijään. Tervetuloa mukaan!