Yhteystiedot

Yhteystiedot

Porin ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry on opiskelijoiden oma kristillinen yhdistys, joka järjestää luterilaista, raamatullista opiskelijatoimintaa Porin seudulla. Yhdistys on perustettu vuonna 1975, mutta toimintaa Porissa on järjestetty jo vuodesta 1971.

Hallituksen jäsenet

Hanna Terä

Janne Lagerroos

Aura Nummi

Aleksi Talvitie

Koko hallituksen ja työntekijän tavoittaa sähköpostitse osoitteella porinhallitus@opko.fi

Sähköpostilista

Jos haluat pysyä ajan tasalla siitä, mitä Porin OPKOssa tapahtuu, kannattaa liittyä sähköpostilistalle.

 

Työntekijä(t)

Johanna Vahakainu
050 522 3152

Jäsenille

Yhdistyksessä voi olla kahdenlaisia jäseniä: opiskelijajäseniä eli varsinaisia jäseniä ja seniorijäseniä eli kannatusjäseniä. Opiskelijajäsenten tulee opiskella ja olla alle 29-vuotiaita. Seniorit ovat opiskelijaelämästä työelämään siirtyneitä ja yli 29-vuotiaita. 

Yhdistykseen voi liittyä jäseneksi, mikä kannattaa. Jäsen tukee jäsenmaksulla yhdistyksen toimintaa, saa ääni- ja vaalioikeuden ja jäsen voi asettua ehdolle hallitukseen. Jäsenetuna saa työntekijän rukouskirjeen sekä 10 % alennusta OPKOn retkistä ja leireistä. Jäseneksi pyrkivän tulee hyväksyä OPKOn oppiperusta.

Jäsenyys on yksi tapa tukea toimintaa ja osallistua siihen. Nuorisojärjestölle jäsenmäärä on jo itsessään merkittävä asia, ja lisäksi jäsenenä voi osoittaa haluavansa olla mukana jossain suuremmassa. Jäsenet saavat mm. Arkki-lehden ja alennuksia OPKOn tapahtumista. Porin OPKOn jäseneksi voi liittyä allekirjoitetulla, hallitukselle osoitetulla anomuksella, jonka voit tulostaa tällä sivulla olevasta linkistä tai noutaa opiskelijaillasta.

Vuonna 2020 jäsenmaksu on opiskelijajäsenille 10€ ja seniorijäsenille 20€. Jäsenmaksut maksetaan Porin OPKOn omalle tilille:
IBAN: FI53 4456 2020 0156 21
BIC: ITELFIHH
Viitenumero: 21898
Huom! muista käyttää viitenumeroa, sillä muuten maksu ei kirjaudu jäsenmaksuksi

 

Yhdistyksen tiedot

Nimi yhdistysrekisterissä:
Porin Evankelisluterilainen Opiskelija- ja Koululaislähetys ry
Käyntiosoite:
Varvinkatu 3
28100 Pori
Postiosoite:
Porin OPKO
Varvinkatu 3
28100 Pori
Yhdistysrekisterinumero:
120.485
Ensirekisteröitymispäivä:
15.12.1975
Jäsenmaksun viite:
21898
Yhdistyksen säännöt: