Opiskelijaillat

Opiskelijaillat

Opiskelijaillat torstaisin klo 18.00 Yliopiston Taivaankansi-kappelilla (Kanslerinrinne 1, Pinni B, 5)

Tule mukaan joukkoon, jossa tutustumme itseemme, toisiimme ja Jumalaan. Haluamme olla levittämässä rakkauden ja armon ilmapiiriä Tampereen opiskelijamaailmaan. Olemme kiinnostuneita ikuisuusasioista. Siksi olemme kiinnostuneita myös maanpäällisistä asioista, jotka saavat suuren merkityksensä Jumalasta käsin. Siksi olemme kiinnostuneita myös siitä, mitä kristillinen usko oikein merkitsee nykyajan ajattelevan ja kriittisen yliopisto-opiskelijan kysymysten kannalta.

Sinun ei tarvitse olla tietyssä muotissa tai ajatella tai uskoa tietyllä tavalla, jotta voit tulla iltoihin tai kahville. Tervetuloa tutustumaan. Kappelin ovet ovat auki juuri sinulle!

Opiskelijailloissa yleensä rukoillaan, lauletaan, keskustellaan päivän aiheesta, kuullaan alustus ja syödään iltapalaa. Etukäteen ei tarvitse tietää tai osata mitään, jotta voi tulla mukaan iltaan.

Ota yhteyttä

Moi! Olen Tenho Rajala ja toimin opiskelijatyöntekijänä Tampereen OPKOssa. Ole minuun yhteyssä, jos haluat lisätietoja toiminnastamme. Yhteystietoni löytyvät täältä.

 

Kokoontumispaikka

Kanslerinrinne 1 33100 Tampere

Opiskelijoiden yhteiset