Opiskelijaillat

Opiskelijaillat

Opiskelijaillat torstaisin klo 18.00 Yliopiston Taivaankansi-kappelilla (Kanslerinrinne 1, Pinni B, 5krs., B5103)

Tule mukaan joukkoon, jossa tutustumme itseemme, toisiimme ja Jumalaan. Haluamme olla levittämässä rakkauden ja armon ilmapiiriä Tampereen opiskelijamaailmaan. Olet tervetullut omana itsenäsi ja juuri sellaisena kuin olet. Sinun ei tarvitse olla tietyssä muotissa tai ajatella tai uskoa tietyllä tavalla, jotta voit tulla mukaan. Tervetuloa tutustumaan. Ovet on auki juuri sinulle!

Opiskelijailloissa yleensä rukoillaan, lauletaan, keskustellaan päivän aiheesta, kuullaan alustus ja syödään iltapalaa. Etukäteen ei tarvitse tietää tai osata mitään, jotta voi tulla mukaan iltaan.

Kehitetään toimintaa

Moi! Olen Markus ja olen töissä Tampereen OPKOlla. Unelmani on olla kehittämässä yliopiston kappelista luonnollista ja avointa tapaamisen paikkaa, jossa opiskelijat voisivat olla kohtaamassa toinen toisiaan ja Jumalaa. Näin kappelista voisi tulla Jumalan armon ja rakkauden tukikohta yliopistolla. Haluaisitko olla mukana tämän unelman eteenpäin viemisessä? Voimme olla yhdessä toteuttamassa ja kehittämässä toimintaa. Etsitään sinulle sopiva tapa ja paikka palvella. Jos haluasit olla mukana, tule juttelemaan tai ota muuten yhteyttä minuun. Yhteystietoni löytyvät täältä.

 

Kokoontumispaikka

Kanslerinrinne 1 33100 Tampere

Tulevat illat

29.8.2019 Chilli paluu - Pelailuilta
5.9.2019 Uuden työntekijän speciaali
Miikka Niiranen