Tue työtämme

Tue työtämme

OPKOn työnäkynä on tehdä Kristus tunnetuksi opiskelijoiden ja koululaisten maailmassa ja kutsua nuoria kokonaisvaltaisesti seuraamaan Häntä kaikkeen maailmaan. Tätä työnäkyä Tampereen OPKO toteuttaa Tampereen opiskelijamaailmassa. Tärkein tuki työlle on rukous, mutta tarvitsemme työn toteuttamiseen myös taloudellisia resursseja.

Rukousrengas

Voit olla mukana työssä liittymällä mukaan Tampereen OPKOn rukousrenkaaseen. Ota yhteyttä OPKOn toimistosihteeriin Juha Ahoon juha.aho(at)opko.fi tai p. 09 612 9940. Kerro hänelle, että haluat mukaan Tampereen OPKOn rukousrenkaaseen ja anna hänelle yhteystietosi rukouskirjeiden lähettämistä varten. Rukouskirjeessä saat 1-2 kuukauden väleinen ajankohtaisia kuulumisia ja rukousaiheita työkentältä.

Lahjoita työllemme

 

OPKOn työn mahdollistaa pääasiassa yksityishenkilöiden lahjoitukset. Jos haluat tukea toimintaamme kertalahjoituksella tai liittyä säännölliseksi tukijaksi, käytäthän seuraavia tilitietoja:

  • Tili: FI10 8000 1301 0446 09 (DABAFIHH)
  • Tilin omistaja: Suomen OPKO
  • Tampereen opiskelijatyön viite: 2202

Paras tuki on säännöllinen lahjoittaminen vaikka pienelläkin summalla. Kätevin ja edullisin työkalu siihen on verkkopankkien toistuvan maksun ominaisuus tai OPKOn lähettämä e-lasku (aikaisemmin suoraveloitus). E-laskutusvaltakirjan voi tulostaa ladata tästä. Lisätietoja ja ohjeita on tukemisen pääsivulla.

 

Poliisihallitus on myöntänyt Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry:lle 8.12.2020 rahankeräysluvan RA/2020/1574. Lupa on voimassa 1.1.2021 alkaen. Varainkeruu voidaan toteuttaa Suomessa pl. Ahvenanmaa niin, että kerätyt varat käytetään OPKOn aatteellisen tarkoituksen mukaisesti toteutettaviin kaikille avoimien opiskelija- ja nuorteniltojen, yleisöluentojen, lukupiirien, pienrymien, kerhojen, leirien, retkien ja koulutustapahtumien järjestämiseen, viestintään mediassa (mm. tapahtumatiedottaminen ja aatteellista tarkoitusta palveleva sisältö), nuorten henkilökohtaiseen tukeen ja valmennukseen (mm. keskusteluapu ja vapaaehtoistyöhön valmentaminen) sekä yleishyödyllisen toiminnan varusteisiin ml. OPKOn tilojen varustamiseen.

Lisätiedot: opko@opko.fi, puh. 09 6129940.

 

Voit myös tehdä kätevästi nettilahjoituksen. Kiitos lahjastasi!