Lähetyskonferenssi Mission-Net

Lähetyskonferenssi Mission-Net

28.12.2017 12:00 - 2.1.2018 09:00

Mission-Net on Euroopan laajuinen lähetyskonferenssi 16–30-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille Venrayssa, Hollannissa 28.12.2017-2.1.2018. Tapahtuma on loistava mahdollisuus kuulla, miten Jumala toimii maailmassamme, saada hyvää opetusta ja etsiä omaa paikkaa lähetystehtävän toteuttamisessa.

Konferenssin ohjelmassa on raamattutunteja, rukousta ja ylistystä, ryhmätyöskentelyä, valinnaiskanavia ja iltaohjelmaa. Väliajoilla voit tutustua uusiin ihmisiin eri maista, vaihtaa ajatuksia muiden nuorten ja nuorten aikuisten kanssa, hankkia tietoa eri lähetysjärjestöistä ja mahdollisuuksista osallistua niiden toimintaan, tehdä kirjalöytöjä tai ihan vain rentoutua kahvikupin ääressä.

Konferenssin hinta: 290€ + matkat (vapaaehtoisena palveleville 175€)

Ohjelma ja lisätiedot: mission-net.org/congress-2017-18/

(Ohjelma alkaa torstai-iltana 28.12. ja päättyy myöhään maanantai-iltana 1.1. Tiistai 2.1. on matkustuspäivä.)

Ilmoittaudu konferenssiin osoitteessa mission-net.org/register/

Matkastipendit ja avustukset:

  • Voit hakea OPKOn viralliseksi edustajaksi Mission-Netiin. Edustajalle maksetaan konferenssimaksu ja matkakulut. Edustaja kirjoittaa myös matkaraportin Arkkiin. Lähetä vapaamuotoinen hakemus: sari.nuutinen@opko.fi ja kerro, millaisia unelmia sinulla on lähetystyön suhteen ja mitä olet jo mahdollisesti tehnyt niiden eteen.
  • Suomen Lähetysneuvoston nuorten aikuisten toimikunta myöntää stipendejä konferenssimatkoja varten. Lähetä vapaamuotoinen hakemus Jari Sippolalle, jarisippola@gmail.com. Kerro, miksi haluat lähteä Mission-Netiin, miten haluaisit edistää lähetystyötä ja onko sinulla jo kokemusta esim. vapaaehtoistyöstä jossakin lähetysjärjestössä.
  • Voit anoa avustusta myös seurakuntasi lähetyssihteeriltä.

Mistä on kyse?

Mission-Net ei pyri olemaan pelkkä tapahtuma vaan verkosto, joka edistää lähetyshenkistä elämäntapaa nuorten keskuudessa. Mission-Net on Euroopan Evankelisen Allianssin ja Euroopan Lähetysallianssin valtuuttama liike. Nämä kaksi järjestöä yhdessä kansallisten alajärjestöjensä (Suomessa SLN ja SEA) kanssa edustavat tuhansia seurakuntia ja lähetystyötä tekeviä järjestöjä ympäri Eurooppaa.