Muu toiminta

Muu toiminta

 

Sähköpostilista

Jos haluat pysyä ajan tasalla siitä, mitä Turun OPKOssa tapahtuu, kannattaa liittyä sähköpostilistalle ilmoittamalla siitä opiskelijatyöntekijälle. Toiminnasta saat lisätietoa sähköpostilistan lisäksi opiskelijailloissa ja kysymällä hallitukselta.

Email list

If you want to join our English e-mail list, you can do it by contacting the studentworker.

Facebook

Kannattaa tykätä meistä Facebookissa.

Instagram

Kannattaa tykätä meistä Instagramissa.

Kaffepaussi

Tule toimistollemme juttelemaan kahvikupin äärelle luentojen lomassa. Tsekkaa ajat nettisivuiltamme!

OPKOn oleilut

Tule mukaan oleilemaan! OPKOn oleilut on Turun OPKOn tutustumistoimintaa. Tulemalla mukaan tutustut toisiin opiskelijoihin entistä paremmin. Luvassa tutustumista, rentoa yhdessäoloa, pelailua, leffoja, kulttuuria... Jos sinulla on ideoita mitä voisimme tehdä, ota yhteyttä oleiluista hallitukseen. Lisäinfoa sähköpostilistalla ja illoissa.

Tavoittavaa työtä

Kutsumme opiskelijoita mukaan toimintaamme kampuksilla, oppilaitoksissa ja erilaisissa tapahtumissa. Jaamme lehtiä ja esitteitämme kampuksilla ja opiskelija-asuntojen postiluukkuihin, järjestämme kahvitarjoiluja oppilaitoksissa, jne. Kysy lisää opiskelijatyöntekijältä jos haluat mukaan!

Tapahtumia ja leirejä

Katso tiedot OPKOn valtakunnallisista tapahtumista valtakunnallisesta tapahtumakalenterista.

MiniMissio: Lähetyksen MiniMissio-koulutuksessa on mahdollisuus tutustua lähetystyöhön ulkomailla ja kotimaassa sekä pohdiskella omaa lähetyskutsuaan. Koulutus on tarkoitettu n. 18-30-vuotiaille nuorille aikuisille.

Aktiot: OPKO järjestää vuosittain aktioita ulkomaille.

Jumalanpalvelukset

Jumalanpalvelusyhteys on oleellinen osa kristityn elämää. Suosittelemme osallistumaan sunnuntaisin jumalanpalveluksiin. 

Tiedot oman seurakuntasi jumalanpalvelusten ajankohdista (yleensä sunnuntaisin klo 10), paikoista ja toimittajista löydät esim. seurakuntasi nettisivuilta.