Tue työtämme

Tue työtämme

 

Opiskelijat ja alumnit työn tukijoina

Tiesitkö muuten, että toimintamme on vapaaehtoisen kannatuksen varassa? Opiskelijana saat nauttia illoissa monien sinua ennen opiskelleiden sinulle suomasta mahdollisuudesta kuulla Jumalan sanaa. Jo opiskeluaikana voit liittyä työntekijän kannatusrenkaaseen.

Valmistuneita ja työelämään siirtyneitä OPKOlaisia kutsutaan alumneiksi tai ystäviksi. He kuuluvat työntekijän kannatusrenkaaseen, saavat Turun OPKOn rukouskirjeen ja Arkki-lehden ja voivat tukea työtä rukouksin ja taloudellisesti.

Lahjoita työllemme

OPKOn työn mahdollistaa pääasiassa yksityishenkilöiden lahjoitukset. Kannatusrenkaaseen kuuluvat saavat noin kerran kuussa rukouskirjeen, jossa on ajankohtaisia kuulumisia Turun OPKOn toiminnasta, rukousaiheita ja tietoa taloustilanteesta. Haluaisitko sinä saada rukouskirjeen ja olla mukana kantamassa Turun OPKOn työtä rukouksin Jumalan eteen? Ota yhteyttä Turun OPKOn hallitukseen, jos haluat saada rukouskirjeitä ja koet asian omaksesi.

Jos haluat tukea toimintaamme kertalahjoituksella tai liittyä säännölliseksi tukijaksi, käytäthän seuraavia tilitietoja:

  • Tili: FI10 8000 1301 0446 09
  • Tilin omistaja: Suomen OPKO
  • Turun opiskelijatyön viite: 2215

Voit myös tehdä kätevästi nettilahjoituksen. Kiitos lahjastasi!

Poliisihallitus on myöntänyt Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry:lle 8.12.2020 rahankeräysluvan RA/2020/1574. Lupa on voimassa 1.1.2021 alkaen. Varainkeruu voidaan toteuttaa Suomessa pl. Ahvenanmaa niin, että kerätyt varat käytetään OPKOn aatteellisen tarkoituksen mukaisesti toteutettaviin kaikille avoimien opiskelija- ja nuorteniltojen, yleisöluentojen, lukupiirien, pienrymien, kerhojen, leirien, retkien ja koulutustapahtumien järjestämiseen, viestintään mediassa (mm. tapahtumatiedottaminen ja aatteellista tarkoitusta palveleva sisältö), nuorten henkilökohtaiseen tukeen ja valmennukseen (mm. keskusteluapu ja vapaaehtoistyöhön valmentaminen) sekä yleishyödyllisen toiminnan varusteisiin ml. OPKOn tilojen varustamiseen.
Lisätiedot: opko@opko.fi, puh. 09 6129940.

Ystävätoiminta

OPKO tarjoaa alumneille muitakin osallistumismuotoja kuin toiminnan tukeminen:

  • Perustamme tarvittaessa raamiksia alumneille ja työn ystäville. Kysy lisätietoja Turun OPKOn hallitukselta.
  • Ystävätapaamisia (ystäväseurat, ystäväpyhä, tms.) järjestetään muutaman kerran vuodessa. Niistä tiedotetaan tarkemmin rukouskirjeissä.
  • OPKOn valtakunnallinen ystävätoiminta