Ora et labora -talkootapahtuma Enä-Sepässä 19.-20.10.

Ora et labora -talkootapahtuma Enä-Sepässä 19.-20.10.

Tervetuloa Enä-Seppään lepuuttamaan ja vahvistamaan mieltä, sydäntä ja kehoa palvelemisen ja uskon yhteyden merkeissä. Työn lomassa on luvassa rukousta ja Sanaa.

Enä-Sepän Ora et Labora -syystalkoisiin on mahdollisuus osallistua 19. ja 20.10. lauantaina ja sunnuntain liukuvalla aikataululla. Paikalle voi saapua lauantaina klo 10 alkaen ja töitä voi tehdä sunnuntaina klo 18 asti. Enä-Sepässä voi myös yöpyä la-su välisen yön ja rantasauna (ehkäpä paljukin!) lämmitetään lauantai-illaksi. Tottahan talkoolaisten vatsatkin pidetään tyytyväisinä. Tervetuloa siis Enä-Seppään talkootapahtumaan palvelemaan ja tekemään yhdessä työtä. Työn lomassa on rukousta ja Sanaa. Jokaiselle löytyy varmasti sopivaa hommaa; On haravointia, päätalon ikkunoiden tiivistämistä talvea varten, pientä kylppärihommaa, klapien tekoa koneella ja lehtipuhaltimen käyttöä. Huom. jos sinulla on lehtipuhallin, ota se mukaan ja kerro siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoitus saapumisista ja mahd. yöpymisistä tai erityisruokavalioista Hanna-Maijalle 050 468 7501 tai ena-seppa@enaseppa.fi

Sijainti: Enätie 45, 03250 Ojakkala, Vihti.