Lähetys ja aktiot

Lähetys ja aktiot

Järjestämme vuosittain aktio-/opintomatkoja ulkomaille. Tiedot päivitetään tälle sivulle. Alla myös muiden järjestöjen lyhytaikaisia lähetystyö- ja opintomatkamahdollisuuksia.

 

Lähetetty-koulutus

Lähetetty-koulutuksessa on mahdollisuus tutustua lähetystyöhön ulkomailla ja kotimaassa sekä pohdiskella omaa lähetyskutsuaan. Koulutus järjestetään yhteistyössä Kylväjän, OPKOn Raamattuopiston ja Medialähetys Sanansaattajien kanssa.

Lue lisää koulutuksesta Kylväjän sivuilta.

International Fellowship of Evangelical Students (IFES)

www.ifesworld.org ja www.ifesinteraction.org

International Fellowship of Evangelical Students on maailman suurin kristillinen opiskelijajärjestö, joka toimii 150:ssä maassa. OPKO on IFES:n jäsenjärjestö.

IFES:llä on kesätiimejä eri puolilla Eurooppaa. IFES tarjoaa myös pidempiaikaisia mahdollisuuksia opiskelijoiden evankeliointiin eri puolilla Eurooppaa InterAction -tiimeissä. Niiden hakuajat, osallistumisajat, hinnat tms. vaihtelevat kohteittain, joten kannattaa surffata tänne: www.ifesinteraction.org. Sivuilla on aktioista, tiimeistä ja kohdemaista yksityiskohtaista tietoa. Valinnanvaraa löytyy runsaasti.

OPKOn yhteistyökumppaneita:

Kylväjä (FLOM)

www.flom.fi

Ev.-lut. Lähetysyhdistys Kylväjä on Suomen ev.lut. kirkon virallinen lähetysjärjestö.

Kansanlähetys (SEKL)

www.sekl.fi

Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys on Suomen ev.lut. kirkon virallinen lähetysjärjestö.

Kansanlähetys järjestää ulkomaille suuntaavia kesäaktioita ja niihin liittyviä koulutustapahtumia. Lisätiedot ja hakupaperit löydät täältä. Ikäraja ulkomaille 18 vuotta.

Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys (SLEY)

www.sley.fi

Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys on Suomen ev.lut. kirkon virallinen lähetysjärjestö.

Evankeliset Opiskelijat järjestää vuosittain aktion jollekin Sleyn lähetyskentälle. Seuraavan vuoden aktion ilmoittautumiset syksyllä.
Lisätiedot lasse.raty@sley.fi, puh. 040 830 8773. www.sley.fi/eo

Suomen Lähetysseura (SLS)

www.mission.fi

Suomen Lähetysseura on Suomen ev.lut. kirkon virallinen lähetysjärjestö.

Operaatio lähetyskoulutus eli OLK on tarkoitettu 18-25 -vuotiaille nuorille, joita kiinnostaa lähetystyö. OLK on oiva tapa tutustua lähetystyön arkeen ja miettiä omaa paikkaansa Jumalan missiossa. OLK on rajat ylittäviä kohtaamisia, hihojen käärimistä, ruohon leikkaamista, aidan maalaamista, kirkon kupolin kiillotusta, vierailuja, pienimuotoisia esiintymisiä ja eri sanoin yhteisen sävelen löytämistä. Sen kokemista, että aina asiat eivät todellakaan mene omien suunnitelmien mukaan. OLK on kumppanuutta. OLK on kokonaisvaltaista kristittynä olemista. Mitä annat ja mitä saat? Se selviää vain hakemalla mukaan!

Katso www.mission.fi/olk

Operaatio Mobilisaatio

www.fin.om.org

Operaatio Mobilisaatio on kansainvälinen ja yhteiskristillinen lähetystyö- ja koulutusjärjestö.