MiniMissio

MiniMissio

Lähetyksen MiniMissio-koulutuksessa on mahdollisuus tutustua lähetystyöhön ulkomailla ja kotimaassa sekä pohdiskella omaa lähetyskutsuaan.

Jokainen, joka huutaa avukseen Herran nimeä, pelastuu.” Mutta kuinka he voivat huutaa avukseen sitä, johon eivät usko? Kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet? Kuinka he voivat kuulla, ellei kukaan julista? Kuinka kukaan voi julistaa, ellei häntä ole lähetetty? Onhan kirjoitettu: “Kuinka ihanat ovat ilosanoman tuojan askelet! Room. 10:13-15

Koulutus on lähi- ja etäjaksoista koostuva nuorille suunniteltu lähetyksen monimuotoinen opetuskokonaisuus. Koulutus järjestetään kansanopistokurssina lukuvuosittain kolmena lähijaksona Suomen Raamattuopistolla Kauniaisissa. Lähijaksot käsittävät vuorovaikutuksellisia ja toiminnallisia opetustilanteita. Etäjaksot taas koostuvat keskusteluista nettialustalla, vierailuista ja kontakteista lähetteihin kentillä. Voit suorittaa koulutuksen 5 op:n laajuisena suorittamalla muutamia lisätehtäviä. Koulutus on tarkoitettu n. 18-30-vuotiaille nuorille aikuisille. Järjestäjinä ovat Kylväjä, SRO, OPKO ja Sansa. 

Sisältö

Koulutus antaa monipuolisen näköalan lähetyksen maailmaan. Kurssilla pohditaan kokonaisvaltaisen lähetyksen eri osa-alueita ja -menetelmiä sekä kulttuurien ja uskontojen välistä kohtaamista ja vuorovaikutusta. Tutustutaan lähetystyön arkeen kotimaassa ja lähetyskentillä sekä opiskellaan lähetystyön perusasioita Raamatusta. Läpi ohjelman kulkevat mukana yhdessä vietetyt hartaushetket ja hengellinen pohdiskelu. Opettajina MiniMissio-koulutuksessa ovat järjestävien tahojen lähetystyöntekijät ja kotimaan työntekijät.

Koulutuksen käyneellä on mahdollisuus hakea MiniMission opintomatkalle jollekin Kylväjän työalueelle.

Aikataulu ja hakeminen

Koulutukseen otetaan mukaan jatkuvana opiskelijavalintana, joten voit hakea mukaan milloin tahansa! 

Katso lisätietoja aikatauluista ja hakemisesta Kylväjän sivuilta

MiniMissio on myös Facebookissa