Rovaniemi

Rovaniemi

Oletko kiinnostunut raamattupiiristä tai pienryhmätoiminnasta? Mietitkö kysymyksiä "kuka minä olen?", "mikä on paikkani tässä maailmassa?", "mitkä ovat lahjani?" tai vastaavia? Tahdotko rukoilla yhdessä? Tai vain jutella jonkun kanssa? Tykkäätkö pelata lautapelejä? Haluaisitko tavoittaa muita opiskelijoita evankeliumin sanomalla? Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, ota yhteyttä!

OPKOsta löytyy oma paikka opiskelijoille, jossa

...tulet kohdatuksi

...tutustut toisiin, itseesi ja Jumalaan

...voit hengailla hyvässä seurassa

Tervetuloa mukaan ja kysy lisää Merviltä: 


Mervi Tiilikainen
Rovaniemen OPKO
mervi.tiilikainen@opko.fi
040 967 6481 (myös WhatsApp)

 

Tulevia tapahtumia:
​Lautapeli- ja rukousillat jäävät kesätauolle. Viimeinen kerta on 2.6. klo 18-21. 

Illat sisältävät yhdessäoloa, iltapalaa, pelailua ja rukousta. Voit tulla sekä lähteä omien aikataulujesi mukaan ja ottaa kaverisi mukaan. Osoite on Sudentie 20 B 14, 96500 Rovaniemi. Jos kaipaat kyytiä tai jotain lisätietoa, laita viestiä numeroon 040 967 6481.

 

Kesällä voi olla sponttaania ajanviettoa yhdessä. Jos haluat tietoa näistä, laita viestiä 040 967 6481, niin lisään sinut whatsApp -listalle.

 

Raamis jatkuu syksyllä.

Raamiksessa luetaan Raamattua ja keskustellaan siitä, mitä olemme lukeneet ja työstämme tekstiä luovasti. Tilaa on myös omille kysymyksille ja pohdinnoille. Rukoilemme yhdessä ja illan lopuksi on tarjolla teetä sekä pientä iltapalaa.

Jos olisit kiinnostunut raamiksesta tai muusta pienryhmästä, laita viestiä 040 967 6481.