Keräykset

Keräykset

Mukulat odottavat - adventtikeräys

Tältä sivulta löydät ajankohtaiset keräykset. Kohdetta voit vaihtaa valikosta sivun lopusta. Kiitos lahjastasi!

Ennen talven tuloa monissa perheissä istutettiin maan mustaan multaan kukkasipuleita odottamaan kevättä. Näin tehtiin myös OPKOn kurssi- ja leirikeskuksessa Enä-Sepässä. Ennen kasvun ihmettä on jaksettava kulkea pimeän, tuulen ja tuiskun läpi. Odottaminen vaatii kärsivällisyyttä, toiveikkuutta ja uskoa.

Tänä päivänä on trendikästä puhua nuorelle hänen ainutlaatuisista mahdollisuuksistaan ja rohkaista luottamaan itseensä. ”Sinä pystyt ja sinä voit” on puhetta, joka on jopa määritellyt uudelleen kristillisen julistuksen sisältöä etenkin nuorisotyössä. Niin hyvää kuin positiivisuus onkin, se ei kestä arkitodellisuutta ilman tasapainottavaa puhetta elämän varjoista, keskeneräisyydestä ja rististä. Nuorten lisääntyvä pahoinvointi on osaksi seurausta ihanteiden ja todellisuuden välisestä jännitteestä.

Raamatun opettaminen ja ilosanoman julistaminen ovat OPKOn suurimmat tehtävät. Raamatusta nouseva ihmiskäsitys sopii kokonaisvaltaisesti yhteen ihmisen pyhyyden ja pahuuden – kauneuden ja rikkinäisyyden kanssa. Evankeliumi puolestaan tarjoaa vapautuksen loputtomista itsensä parantelun paineista ja avaa Taivaan ovet.

Ensi vuonna lisäämme läsnäoloamme siellä, missä tulevaisuuden vaikuttajat kasvavat. Mikään muu kristillinen järjestö ei vaikuta korkeakouluissa ja yliopistoissa niin paljon kuin me.

Adventin aikana odotamme seimeen syntynyttä Jeesus-lasta. Jumalan mukula syntyi lopulta juuri oikeaan, profeettojen ennustamaan aikaan ja kasvoi juuri sellaiseksi kuin Jumala tarkoitti. Joulukertomus julistaa, että jokainen mukula on erityinen, koska Jumalakin tuli sellaiseksi!

Koululaiset ja opiskelijat eivät pysty rahoittamaan heidän hyväkseen tehtävää työtä. Anna sinä adventtilahjasi tähän tarkoitukseen! Se käytetään OPKOn kautta tehtävään kasvatus- ja julistustyöhön. 

Antamalla adventtilahjasi olet mahdollistamassa Sanan kylvöä koululaisten ja opiskelijoiden parissa. Suuri kiitos!  

”Ja kun kylvät, et kylvä sitä vartta, joka on nouseva, vaan paljaan jyvän, nisun jyvän tai muun minkä tahansa.  Mutta Jumala antaa sille varren, sellaisen kuin tahtoo, ja kullekin siemenelle sen oman varren.” (1. Kor. 15:37-38)

Pertti Järvenpää
liittohallituksen puheenjohtaja

Jussi Miettinen
pääsihteeri

Lahjoita

Tilinumero:
FI26 8318 6710 0053 04 (Danske) 

Viite:
3502

Soittamalla:
Numeroon 0600 13411 soittamalla voi puhelinlaskun kautta antaa 20,45 €

Rahankeräyslupa

Lahjoita netin kautta:

30