Lahjoittamistavat

Lahjoittamistavat

Tukitiedot

Tili- ja viitenumerot tuen kohdistamiseen ovat koottuna tukemisen pääsivulle. Luvanvaraisen varainhankinnan tilimme on FI10 8000 1301 0446 09 (BIC DABAFIHH). Rahankeräyslupanumeromme on RA/2019/1143, ja lisätiedot ovat tukemisen pääsivulla.

Säännöllinen tuki

Olisiko sinulla mahdollisuus tulla työmme säännölliseksi tukijaksi? Kätevin ja edullisin työkalu siihen on verkkopankkien toistuvan maksun ominaisuus tai OPKOn lähettämä e-lasku (aikaisemmin suoraveloitus).

E-laskutusvaltakirjan voi tulostaa ladata tästä. Valtakirja, tai siinä kysyttävät tiedot toimitetaan OPKOlle (Hämeentie 155 A 9, 00560 HELSINKI tai opko@opko.fi). Valtakirjan toimittamisen jälkeen annamme lisäohjeet valtuutuksen voimaansaattamiseksi. Verkkopankissa itse tehdyistä e-laskupyynnöistä emme saa valitettavasti tietoja takaisin, vaan tarvitsemme aina valtakirjan. Tukikohteen tai summan muutoksen voi tehdä ottamalla yhteyttä OPKOn Palvelukeskukselle sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse. Yhteydenottajan henkilöllisyys todennetaan tapauskohtaisesti.

E-laskut ovat oletusarvoisesti automaattisesti veloittuvia, mutta verkkopankin e-laskuasetuksista voi määritellä ne erikseen hyväksyttäväksi, jolloin maksutietoja voi muokata tai maksun perua itse. Pankki veloittaa maksun vain, jos tilillä on tarvittavat varat. Mitään perintätoimenpiteitä emme luonnollisesti tee peruuntuneiden veloitusten osalta. Erillistä tositetta veloituksesta ei toimiteta, vaan se käy ilmi tiliotteelta tai muulta tapahtumaerittelyltä.

Osallistuminen erikoiskampanjoihin

Ajankohtaisia tukiprojektejamme olemme koonneet omalle sivulle.

Testamentti

Voit tukea työtämme myös tekemällä testamentin, jossa OPKO on yhtenä tai ainoana edunsaajana. Mallikaavakkeen mukainen testamentti täyttää lain edellyttämät muotovaatimukset.

Testamentti on allekirjoitettava kahden todistajan läsnäollessa. Se kannattaa laatia kahtena kappaleena ja säilyttää kahdessa eri paikassa niin, että perunkirjoittaja saa siitä varmasti tiedon. Toivomme myös, että ilmoitat meille tehneesi testamentin. Yleishyödyllisenä järjestönä OPKO on vapaa lahja- ja perintöverosta. Testamentin voi perua tai sitä voi muuttaa milloin tahansa.

Kolehdit

Toimintaamme merkittävästi tukee myös jumalanpalveluksissa ja muissa tilaisuuksissa kerätyt kolehdit. Olemme evankelis-luterilaisen kirkon kirkkohallituksen suositeltavien kolehtikohteiden joukossa. 

Toimitamme mielellämme materiaalia toiminnan esittelemiseen tai kolehtipäätöksen tueksi. Lisäksi voimme pyrkiä saamaan opiskelijoita tai työntekijöitä esittelemään toimintaa tai avustamaan jumalanpalveluksissa. Materiaali- ja esittelypyynnöt toivomme mieluiten sähköpostilla osoitteeseen opko(at)opko.fi tai puhelimitse arkisin klo 9-16 numeroon (09) 612 9940.

Kolehtituottoja voi osoittaa tilillemme FI36 8000 1701 2961 14 (BIC DABAFIHH). Kolehdeille voi laittaa viestiksi kirkon tai tapahtuman nimen ja päivämäärän, tai käyttää viitenumeroa 6499. Jos kolehdin haluaa kohdentaa tietyllä paikkakunnalla tehtävään työhön, sen voi laittaa viestiksi tai ottaa yhteyttä opko(a)opko.fi tai puh. (09) 612 9940.

 

Lisätietoa lahjoitusasioista saat talous- ja hallintopäällikkö Tiina Oinoselta, tiina.oinonen(at)opko.fi, (09) 612 9940.