Uusi elämä Punaiselle talolle – osallistu keräykseen!

Uusi elämä Punaiselle talolle – osallistu keräykseen!

OPKOn leiri- ja kurssikeskuksen niin kutsutun Punaisen talon pitkään valmisteltu remontti on suunniteltu valmistuvan kesäkaudeksi. Osallistu keräykseen ja seuraa näiltä sivuilta remontin valmistumista. 

Kuu kiurusta kesään. Pian nuorten ja meidän vanhempienkin käytössä on idyllinen talo, johon voimme vastaanottaa hyvin erilaisia ryhmiä. Talo soveltuu hyvin palvelemaan rippikouluja, syntymäpäivien viettoa, työpaikan koulutuspäiviä tai vaikkapa ystäväporukan yhteenkokoontumista. Mahdollisuuksia on monia. Kokoontumistilan suuri ikkuna on kuin alttaritaulu, josta avautuu maisema Enäjärvelle.

Nuorille parasta. Yksi remontin kantavista ajatuksista on ollut se, että nuoremme ansaitsevat tilan, jossa on viihtyisät ja turvalliset olosuhteet majoittua ja kokoontua. Remonttia tehdäänkin perusteellisesti lattiasta kattoon. Remontissa kunnioitetaan jo 1700-luvulta peräisin olevan rakennuksen ainutlaatuista luonnetta.

Sanaa, rukousta, hiljaisuutta ja naurua. Uskomme onnistuvamme siinä, että Punaisen talon remontointi palvelee sitä tarkoitusta, jonka vuoksi OPKO leirikeskuksen aikanaan hankki. Remontti mahdollistaa lisätilaa Raamatun opiskeluun, rukoukseen, vastuunkantajien koulutukseen, lepoon ja virkistykseen. Punaisen talon remontin valmistuminen on Enä-Sepälle ja OPKOlle iso asia. Punainen talo mahdollistaa isompien leirien sujuvan järjestämisen tai usean pienemmän ryhmän palvelemisen samanaikaisesti. Investointi on myös järkevä taloudellinen panostus, jonka kautta paikan kannattavuus paranee entisestään. Samalla leirikeskuksen arvo nousee.

Katse horisonttiin. Kurssi- ja leirikeskuksen kehittäminen on sijoitus huomiseen. Emme pidä itsestäänselvyytenä, että jatkossa herätysliikkeiden leireille ja tapahtumille olisi seurakunnissa avoimet ovet. Ystäväjärjestöjemme tilat ovat myös varsinkin sesonkiaikoina täynnä. Punaisen talon valmistuminen mahdollistaa näin oman leiritoiminnan kasvun ja kehittämisen.

Tule mukaan tähän hienoon hankkeeseen koululaisten ja opiskelijoiden hyväksi.  

Kiitos lahjastasi!

Jussi Miettinen
pääsihteeri

Teija Kallio
Enä-Sepän johtaja

Pertti Järvenpää
OPKOn hallituksen puheenjohtaja

Näin voit tukea nuorten talon valmistumista

Tee kertalahjoitus
Keräystili: FI26 8318 6710 0053 04
Viite: 3285

Rahankeräyslupa

Soita lahjoituspuhelimeen:
Soita 0600 134 11
(puhelun hinta 20,45 + pvm).

Haasta ystäväsi:
Kilauta tutulle ja haasta hänet haluamallasi summalla mukaan ja  samalla kutsu häntä tekemään samoin jonkun toisen kohdalla. 

  • lahjoita prosentti 2 500 euroa
  • lahjoita promille 250 euroa
  • lahjoita 25 euroa

Kaikilla yli tuhannen euron lahjoituksen tehneillä on mahdollisuus saada Punainen talo veloituksetta käyttöönsä päiväksi sesonkikauden ulkopuolella.

Remontin kokonaiskustannukset

Punaisen talon projektin kokonaiskustannusarvio on 250 000€, jota katamme lahjoituksilla ja pankkilainalla. 

  • Täydellinen peruskorjaus 200 000€
  • Tilojen kalustaminen ja muut kulut 50 000€

Lahjoituksia ja ulkopuolista rahoitusta hankkeeseen on 15.3. mennessä kertynyt  51 020€, joista remonttia on rahoitettu. 

Myyntitulot kattavat investoinnin 15 vuoden aikana.

Tällä kampanjalla tavoitellaan 50 000€ tuottoa.

Näin remontti on edennyt

Keräykseen voi yhä lahjoittaa

Suurkiitos kaikille tähänastisille lahjoittajille! Varsinainen remontti on saatu valmiiksi, mutta kulujen kattaminen jatkuu yhtä keräyksen muodossa.

Punaisen talon projektin kokonaiskustannusarvio on 250 000€, jota katetaan lahjoituksilla ja pankkilainalla.  Myyntitulojen on laskettu kattavat investoinnin 15 vuoden aikana. Keräystiedot löydät tämän sivun ylälaidassa. 

Punaisen talon avajaisjuhlan ajankohtaa ei ole vielä päätetty, mutta niistä tiedotetaan näillä sivuilla. 

Punaisen talon varaaminen

Jos haluaisit vuokrata Punaisen talon käyttöösi, voit tiedustella vapaita aikoja Enä-Sepän johtajalta Teija Kalliolta.