OPKOn työn tukirahasto

OPKOn työn tukirahasto

OPKOn ystävät ovat selvittäneet eri vaihtoehtoja tukea OPKOn työtä taloudellisesti entistä laajemmin ja tehokkaammin. Selvityksissä olemme päätyneet tukirahaston perustamiseen, joka antaa mahdollisuuden tukea rahastotuotoilla suoran tukemisen lisäksi. Rahaston sääntöjen mukaan rahasto tukee Suomessa tehtävää kristillistä opiskelija- ja koululaistyötä lahjoittamalla varoja OPKOlle ja sen jäsenjärjestöille heidän oman toimintansa tukemiseksi.

Rahaston toiminnassa pidämme tärkeänä sitä, että se ei kilpaile eikä kerää lahjoituksia niiltä, jotka ovat tähänkin mennessä halunneet lahjoittaa ja tukea OPKOn työtä suoraan. Se on edelleen äärimmäisen tärkeää työtä. Siksi ystävien kannatustili pidetään voimassa ja täysin erillään tukirahastoon liittyvistä lahjoituksista.

Samalla annamme mahdollisuuden niille, jotka kantavat huolta OPKOn työn rahoittamisesta tulevaisuudessa, lahjoittaa varojaan rahastoon. Lähdemme liikkeelle nöyrästi ja harkiten. Viemme työtä eteenpäin ystävien tuella ja asiantuntijoiden neuvoin.

Kannatustilin avaamisesta ja hoidosta vastaa hallituksen nimeämä johtoryhmä, joka raportoi toiminnastaan ystävien hallitukselle. Rukoillaan yhdessä, että hanke menestyisi ja siitä olisi hyötyä OPKOn talouteen, ja se mahdollistaisi osaltaan työn kasvun pitkälle tulevaisuuteen.

Lisätietoa hankkeesta: opkonystavat@opko.fi.

Rahaston tilin numero on FI1281469710207688.