Hyvä kiertämään

Hyvä kiertämään

”Olen erittäin iloinen siitä, että OPKOn ystävät -yhdistys on perustettu. Olen vanhana ylioppilaslähetysläisenä kiitollinen siitä opetuksesta, joka on antanut pohjaa elämälleni ja teologialleni. Sieltä löysin puolison ja monia merkittäviä ystäviä sekä sain käytännön kokemusta hallintoon ja toimintaan Jumalan valtakunnan työsaralla.

Olen ajatellut ruveta OPKOn säännölliseksi tukijaksi, mikä on vuosien varrella ”unohtunut”. Ehkä kiitollisuutta pitää osoittaa käytännössäkin. Haluan myös osaltani olla rakentamassa sukupolvien keskinäistä yhteyttä.”

     Liisi Jokiranta

Emme unohda OPKOa

“Ehkä olet huomannut, miten helppoa on vuosien myötä vieraantua järjestöstä, joka tekee työtään koululaisten ja opiskelijoiden parissa. OPKOn ystävät ry on OPKOn jäsenjärjestö, joka pyrkii eri tavoin estämään tätä vieraantumistamme.

Jotkut joukostamme ovat säilyttäneet yhteytensä OPKOon vuosia, ehkä vuosikymmeniä. Hyvä niin. Jatketaan yhteydenpitoa edelleen. Mutta liitytään jäseniksi myös OPKOn ystäviin. Kaikki toimenpiteemme, myös taloudelliset ponnistelumme, tähtäävät yhteisen tehtävämme entistä vahvempaan toteuttamiseen. Jumala meitä tässä tehtävässämme siunatkoon.

Ellet vielä ole liittynyt ystävien jäseneksi, asia korjaantuu helposti täyttämällä sähköinen jäsenlomake. Jäsenyytesi merkitsee OPKOn työlle paljon.”

     Pekka Jokiranta, OPKOn työntekijä vuosina 1967–85

 

Tekstit on julkaistu alunperin Arkki-lehden numeroissa 3-4/2014.