Paluu juurille on antoisa kokemus

Paluu juurille on antoisa kokemus

“Olen jäänyt tämän vuoden tammikuussa eläkkeelle. Viimeiset 12 työvuotta olin apteekkarina Helsingin Vallilan apteekissa, mikä vei kaiken aikani. Nyt olen vapaa toimimaan. Kun Pekka Jokiranta esitti keväällä kutsun tulla juuri perustetun OPKOn ystävät ry:n hallituksen sihteeriksi, koin sen johdatuksena palata juurilleni ja osallistua omalta osaltani palveluun.

Olin tullut uskoon rippikoululeirillä Kemissä. Kun aloitin farmasian opinnot Helsingin yliopistossa syksyllä 1968, tulin heti mukaan silloiseen Ylioppilaslähetykseen. Toimin 70-luvulla emäntänä ikimuistoisella Salomon vintillä, eri toimikunnissa sekä myös koululaisaktioissa. Osallistuin kahdesti OPKOn järjestämille hiihtoleireille Kittilän Levillä, jossa tapasin myös tulevan puolisoni Ilkan. Vuosien kuluessa olimme Ilkan ja kolmen poikamme kanssa perheleireillä Ryttylässä, Säämingin kansanopistolla ja Valkealassa, mistä jäi mukavat muistot.

Opiskelija- ja Koululaislähetyksen toimintaa olemme tukeneet 40 vuoden ajan. Toivomme, että sitä hyvää, mitä itse saimme OPKOssa niin ylenpalttisesti kokea, myös uudet opiskelija- ja koululaissukupolvet saisivat kokea. Kiitollisena ajattelen OPKOn luotettavaa Raamattuun perustuvaa opetusta ja evankeliumin julistusta, joka on kantanut tähän päivään asti.”

      Leena Seppälä, OPKOn ystävät ry:n sihteeri

 

Teksti on julkaistu alunperin Arkki-lehden numerossa 4/2014.