Helsinki

Helsinki

Erittäin lämpimästi tervetuloa mukaan Helsingin OPKOn nuortentoimintaan! Kokoonnumme tiistaisin viettämään nuorteniltaa sekä lisäksi järjestämme viikonlopputapahtumia ja leirejä.

NUORTENillat Helsingissä -kevät´21

 

TIEDOTE nuortenilloista: 

Aloitamme nuortenillat kevätkauden osalta tiistaina 12.1.2021. Illat pidetään tiistaisin klo 19-20.30 toistaiseksi etäyhteyksin. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan nuorteniltoihin!

”Tulkoon sinun valtakuntasi. Tapahtukoon sinun tahtosi, myös maan päällä niin kuin taivaassa.” Matt 6:10

--

Nuortenilta 18.5. ti Jumalan uskollisuuden äärellä, klo 19-20.30

Linkki iltaan tässä:
https://us02web.zoom.us/j/88076504455
Meeting ID: 880 7650 4455 

Illassa

1) Pohditaan ja opetella yhdessä mitä on elää Hengessä , ei oman lihan mukaan, Jumalan Hengen johdatuksessa ja varassa
2) Jaetaan ja rukoillaan yhdessä loppu kevään ja kesän suunnitelmien puolesta
3) Rukoillaan toistemme puolesta, että voisimme täyttyä Jumalan Hengestä ja elää siinä vapaudessa johon Jumala on tarkoittanut meidät
 

 

Ryhmämateriaalia:

1. Jakakaa lyhyesti joku ajatus, joka jäi mieleen sanomasta, oliko siinä jotain joka puhutteli Hengen varassa/mukaan elämisestä?

2. Oletko tunnistanut omassa elämässäsi taistelua Hengen ja lihan elämän välillä? Jos niin millaisia kokemuksia sinulla on siitä?

3. Onko sinulla kokemuksia siitä, että olette saaneet voimaa Jumalalta elää Hengen mukaan, uuden luomuksen mukaista elämää? Jos niin osaatteko sanoa millaisissa tilateissa olette kokeneet sillä tavalla, millaista se on ollut?

4. Tuleeko teille mieleen asioita tilanteita, joissa olette eläneet Hengen johdatuksessa? Millaista se on ollut?

5. Tunnistatko mitään asioita, joita Jumala voisi kutsua sinua "laittamaan pois", että Hän voisi täyttää sinua Hengellään? - Näitä voi rukoilla jos haluaa.

6. Voitte lukea Raamatusta Room 8:1-17 ja valitkaa sieltä ajatuksia/jakeita, jotka puhuttelevat jollain tavalla ja jakakaa toisillenne niistä.

Rukousaika:

Rukoiltaa toistenne puolesta, että Jumala voisi täyttää omalla Hengellään, niillä asioilla, joilla Jumala haluaa täyttää juuri tänä iltana.

- Rukouksessa voi myös "antaa pois" asioita omasta elämästä, jos tuntuu että Jumala kutsuu siihen.

 

 

  • Nuortenillat alkavat Helsingissä kevätkauden osalta 12.1.2021 alkaen ja kokoonnumme toistaiseksi etäyhteyksin zoom-ohjelman kautta klo 19-20.30.  
  • Kun yhteiskunnan kokoontumisrajoitukset helpottavat kokoonnumme OPKOn palvelukeskuksella osoitteessa Hämeentie 155 A 9, Helsinki.
  • Nuorten illat ovat: jakamista, Raamattua, rukousta, Jumalan läsnäoloa, ylistystä ja yhteyttä.
  • Kantavina opetuksellisina teemoina: Tunne Jumala, tunne itsesi ja tunne kutsusi. 
  • Nuorteniltojen kokonaisuudet rakentuvat prosessinomaisen työskentelyn ja rukouksen kautta yhdessä nuorten kanssa.
  • Lisätietoja kevään ohjelmasta ja sen sisällöistä saa liittymällä koululaistyön sähköpostilistalle. Voit laittaa viestiä tästä koululaistyöntekijä Annastiina Topparille: annastiina.toppari@opko.fi, 050 3595077.  

Jos sinulle nousee kysymyksiä, voit olla yhteydessä johtavaan koululais -ja nuorisotyöntekijäämme Olli Lehmoseen: olli.lehmonen@opko.fi.

Muuta toimintaa:

 

Jatkamme myös viime vuonna alkanutta pienryhmätoimintaa. Jos haluat mukaan pienryhmään, ilmoita siitä sähköpostilla osoitteeseen: koululaistyo@opko.fi.

Ohjelmat tulevista tapahtumista päivitetään nettisivujemme tapahtumiin aina lähempänä tapahtuman ajankohtaa. Lisäksi viikonloppuinfot lähetetään aina myös sähköpostilistallemme.

 

 
Aika Aihe Puhuja
27.8.2021 - 28.8.2021
Sepän seurat, Ojakkala
Jussi Miettinen, Saara Kinnunen, Päivi Räsänen, Jukka Kääriäinen, Eero Junkkaala, Topi Knihtilä, Taneli Skyttä, Nooa Saari, Anna-Mari Kaskinen, Ritva Olkkola-Pääkkönen, Miikka Niiranen, jne.
17.9.2021 - 19.9.2021
Avaa ovi lapselle -lapsityön konferenssi