Helsinki

Helsinki

Erittäin lämpimästi tervetuloa mukaan OPKOn nuortentoimintaan! Kokoonnumme tiistaisin viettämään nuorteniltaa sekä lisäksi järjestämme viikonlopputapahtumia ja leirejä.

NUORTENillat Helsingissä -kevät 19

  • Nuortenillat alkavat Helsingissä 8.1 alkaen ja kokoonnumme yhteen joka viikko tiistai-iltaisin klo 18.  
  • Kokoonnumme OPKOn palvelukeskuksella osoitteessa Hämeentie 155 A 9, Helsinki.
  • Nuorten illat ovat: jakamista, Raamattua, rukousta, Jumalan läsnäoloa, ylistystä ja yhteyttä.
  • Kantavina opetuksellisina teemoina: Tunne Jumala, tunne itsesi ja tunne kutsusi. 
  • Nuorteniltojen kokonaisuudet rakentuvat prosessinomaisen työskentelyn ja rukouksen kautta yhdessä nuorten kanssa.
  • Lisätietoja kevään ohjelmasta ja sen sisällöistä saa liittymällä koululaistyön sähköpostilistalle. Voit laittaa viestiä tästä koululaistyöntekijä Annastiina Topparille: annastiina.toppari@opko.fi, 050 3595077.
  • Yhdessä Yhtenä -illat perinteisten nuorteniltojen yhteydessä 26.2, 19.3 ja 7.5! Illat on suunnattu erityisesti myös lapsille&varhaisnuorille. Vanhemmille myös lämpimästi tervetuloa!  

Jos sinulla nousee kysymyksiä, voit olla yhteydessä johtavaan koululais -ja nuorisotyöntekijäämme Olli Lehmoseen: olli.lehmonen@opko.fi, 040 4163714.

Muuta toimintaa:

Keväällä on luvassa myös huikeita viikonloppuleirejä! Mukaan mahtuu innostavaa raamattuopetusta&jakamista, rukousta, leikkiä, liikettä, taiteilua ja ulkoilua sekä yhteistä musisointia&ylistystä. Laitamme ruokaa ja syömme kotoisasti yhdessä. Tuu rohkeasti messiin oppimaan lisää Jumalasta ja viettään mahtavaa leiripäivää/viikonloppua OPKOn palvelukeskukseen Helsinkiin! Mukaan voit pompata yksin tai yhdessä kavereiden kanssa koko viikonlopuksi tai vain osaksi aikaa. Koko viikonlopun ruokaraha on 15e/hlö. Ohjelma päivitetään nettisivujemme tapahtumiin lähempänä itse ajankohtaa. Lisäksi viikonloppuinfot lähetetään aina myös sähköpostilistallemme. Alla syksyn koululaistyön viikonloppujen päivämäärät:

  • 1.-3.2
  • 29.-31.3
  • 24.-26.5 (kevään päätös)

Kevätkauden helmenä innostava ja tunnelmallinen lasten&nuorten Raamattuleiri 1.-3.3 Enä-Sepän leirikeskuksessamme Vihdissä. Leirillä on ohjelmaa lapsille 9-14v sekä nuorille 15v ylöspäin sekä yhdessä että eriytetysti. Lisätietoja tulossa lähempänä leiriä :) Nähdään Eniksessä!

Ja pisteenä i:n päälle OPKOn Pääsiäispysäkki-tapahtuma Enä-Sepässä 18.-21.4. 

 Huom! Emme järjestä erillistä isoskoulutusta leirejä ja muuta toimintaa varten vaan kouluttautuminen tapahtuu nuorten toiminnan sisällä nuortenilloissa, nuorten viikonlopuissa ja matkoilla.

 

 
Aika Aihe Puhuja
24.8.2019 - 25.8.2019
"Tahtosi tiellä?" Nuortenleiri Oulussa
Tomi Koho & Co.