Helsinki

Helsinki

Erittäin lämpimästi tervetuloa mukaan Helsingin OPKOn nuortentoimintaan! Kokoonnumme tiistaisin viettämään nuorteniltaa sekä lisäksi järjestämme viikonlopputapahtumia ja leirejä.

NUORTENillat Helsingissä -kevät´21

 

TIEDOTE nuortenilloista: 

Aloitamme nuortenillat kevätkauden osalta tiistaina 12.1.2021. Illat pidetään tiistaisin klo 19-20.30 toistaiseksi etäyhteyksin. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan nuorteniltoihin!

”Tulkoon sinun valtakuntasi. Tapahtukoon sinun tahtosi, myös maan päällä niin kuin taivaassa.” Matt 6:10

 

Tiistaina 30.3. klo 18-20 luvassa Yhdessä yhtenä -ilta Zoomissa, johon ovat tervetulleita mukaan kaiken ikäiset lapset, nuoret ja vanhemmatkin!
- Linkki iltaan tässä: 
https://us02web.zoom.us/j/87361097760
Meeting ID: 873 6109 7760

           

--

  • Nuortenillat alkavat Helsingissä syysjauden osalta 12.1.2021 alkaen ja kokoonnumme toistaiseksi etäyhteyksin zoom-ohjelman kautta klo 19-20.30.  
  • Kun yhteiskunnan kokoontumisrajoitukset helpottavat kokoonnumme OPKOn palvelukeskuksella osoitteessa Hämeentie 155 A 9, Helsinki.
  • Nuorten illat ovat: jakamista, Raamattua, rukousta, Jumalan läsnäoloa, ylistystä ja yhteyttä.
  • Kantavina opetuksellisina teemoina: Tunne Jumala, tunne itsesi ja tunne kutsusi. 
  • Nuorteniltojen kokonaisuudet rakentuvat prosessinomaisen työskentelyn ja rukouksen kautta yhdessä nuorten kanssa.
  • Lisätietoja syksyn ohjelmasta ja sen sisällöistä saa liittymällä koululaistyön sähköpostilistalle. Voit laittaa viestiä tästä koululaistyöntekijä Annastiina Topparille: annastiina.toppari@opko.fi, 050 3595077.
  • Kevätkaudella on tarkoitus järjestää kaksi Yhdessä Yhtenä -iltaa perinteisten nuorteniltojen yhteydessä! Illat on suunnattu erityisesti myös lapsille&varhaisnuorille. Vanhemmille myös lämpimästi tervetuloa!  

Jos sinulle nousee kysymyksiä, voit olla yhteydessä johtavaan koululais -ja nuorisotyöntekijäämme Olli Lehmoseen: olli.lehmonen@opko.fi.

Muuta toimintaa:

 

Jatkamme myös viime vuonna alkanutta pienryhmätoimintaa. Jos haluat mukaan pienryhmään, ilmoita siitä sähköpostilla osoitteeseen: koululaistyo@opko.fi.

Ohjelmat tulevista tapahtumista päivitetään nettisivujemme tapahtumiin aina lähempänä tapahtuman ajankohtaa. Lisäksi viikonloppuinfot lähetetään aina myös sähköpostilistallemme.

 

 
Aika Aihe Puhuja
17.4.2021
Avaa ovi lapselle -lapsityön webinaari