Helsinki

Helsinki

Erittäin lämpimästi tervetuloa mukaan Helsingin OPKOn nuortentoimintaan! Kokoonnumme tiistaisin viettämään nuorteniltaa sekä lisäksi järjestämme viikonlopputapahtumia ja leirejä.

NUORTENillat Helsingissä -kevät 20

 

TIEDOTE nuortenilloista: 

Joudumme perumaan kaiken muunkin fyysisen yhteentulemisen 31.5.2020 saakka kun tämän hetkinen poikkeustila on voimassa Suomessa. 

Jatkamme kuitenkin mm. nuorteniltojen järjestämistä ja muuta toimintaa etäyhteyksien kautta. Ja tiedotamme kaikesta tulevasta sitä mukaa kun suunnitelmat tarkentuvat.

--

Nuortenilta 26.5. klo 18-20.30

Voit liittyä mukaan täältä:

https://us02web.zoom.us/j/81639025330?pwd=Mlg4MWxqQ2ZzMzBXaUhpS2JqcEFKQT...

Meeting ID: 816 3902 5330

Password: 444421

 

 

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

--

  • Nuortenillat alkavat Helsingissä 7.1 alkaen ja kokoonnumme yhteen joka viikko tiistai-iltaisin klo 18.  
  • Kokoonnumme OPKOn palvelukeskuksella osoitteessa Hämeentie 155 A 9, Helsinki.
  • Nuorten illat ovat: jakamista, Raamattua, rukousta, Jumalan läsnäoloa, ylistystä ja yhteyttä.
  • Kantavina opetuksellisina teemoina: Tunne Jumala, tunne itsesi ja tunne kutsusi. 
  • Nuorteniltojen kokonaisuudet rakentuvat prosessinomaisen työskentelyn ja rukouksen kautta yhdessä nuorten kanssa.
  • Lisätietoja kevään ohjelmasta ja sen sisällöistä saa liittymällä koululaistyön sähköpostilistalle. Voit laittaa viestiä tästä koululaistyöntekijä Annastiina Topparille: annastiina.toppari@opko.fi, 050 3595077.
  • Kolme Yhdessä Yhtenä -iltaa perinteisten nuorteniltojen yhteydessä! Illat on suunnattu erityisesti myös lapsille&varhaisnuorille. Vanhemmille myös lämpimästi tervetuloa!  

Jos sinulle nousee kysymyksiä, voit olla yhteydessä johtavaan koululais -ja nuorisotyöntekijäämme Olli Lehmoseen: olli.lehmonen@opko.fi.

Muuta toimintaa:

Keväällä on luvassa myös huikeita viikonloppuleirejä! Mukaan mahtuu innostavaa raamattuopetusta&jakamista, rukousta, leikkiä, liikettä, taiteilua ja ulkoilua sekä yhteistä musisointia&ylistystä. Laitamme ruokaa ja syömme kotoisasti yhdessä. Tule rohkeasti mukaan oppimaan lisää Jumalasta ja viettämään mahtavaa leiripäivää/viikonloppua OPKOn palvelukeskukseen Helsinkiin! Mukaan voit pompata yksin tai yhdessä kavereiden kanssa koko viikonlopuksi tai osaksi aikaa. Koko viikonlopun ruokaraha on 15e/hlö. Ohjelma päivitetään nettisivujemme tapahtumiin lähempänä itse ajankohtaa. Lisäksi viikonloppuinfot lähetetään aina myös sähköpostilistallemme. Alla kevään koululaisten startti- ja päätösviikonloppujen päivämäärät:

  • 24.-26.1.20
  • 22.-24.5.20

Kevätkauden helmenä innostava ja tunnelmallinen Pääsiäispysäkki-leiri 9.-12.4 Enä-Sepän leirikeskuksessamme Vihdissä. Lisätietoja tulossa lähempänä leiriä :) Nähdään Eniksessä!

 Huom! Emme järjestä erillistä isoskoulutusta leirejä ja muuta toimintaa varten vaan kouluttautuminen tapahtuu nuorten toiminnan sisällä nuortenilloissa, nuorten viikonlopuissa ja matkoilla.