Jyväskylä

Uskoa ja yhteyttä

Tulevat tapahtumat

Opiskelijailta
30.1.2020
Elävä sydän, Ella Nuutinen
13.2.2020
Rukous toimii aina, Jussi Miettinen
20.2.2020
Tosielämän naamiaiset, Tomi Koho (Skype)
Muu toiminta
8.2.2020
Löydä lahjasi -kurssi, Anna-Liisa ja Pekka Heikkilä

Hi! Are you an exchange student who is looking for a Christian community in a foreign country? Would you like to dive in to the Bible in English? Do you just wish to find a group of people to talk about Jesus with? Or maybe practice your English skills?

Come to an international Bible... Lue lisää

Yhteyttä ja kasvamista!

Haluamme olla lämmin yhteisö, jossa on vapaus kysyä Jumalasta, elämästä ja Raamatusta tai olla kysymättä. Iloitsemme jokaisesta uudesta tulijasta! Odotamme sinua! Opiskelijatoimintamme on aitoa elämän jakamista toistemme kanssa, Jumalaan ja omaan itseensä yhä paremmin tutustumista. Tervetuloa mukaan – opiskelijaillat torstaisin!

Opiskelijailtojen lisäksi: Raamatturyhmä sinulle, joka et ole aiemmin ollut sellaisessa; Miniaktiotempauksia; Yhteyslauantai silloin tällöin; leirejä... Ja luovasti sitä, millaisia ideoita mukana olevilla on mielessä! Toiminta on suunnattu opiskelijoille ja nuorille aikuisille (18-30 -vuotiaille).

Uncover on raamattupiirimateriaali, johon on koottu kuusi tapauskertomusta Luukkaan evankeliumista

Uncover on uudenlainen tapa tutustua Raamattuun. Se on tarkoitettu niille, jotka haluavat ottaa selvää, kuka Jeesus oikeastaan oli ja mistä koko kristinuskossa on kyse.

Näin perustat oman Uncover-raamiksen

Tilaa OPKOlta ryhmääsi Uncover-materiaali Luukkaan evankeliumista. Materiaali sopii myös opiskelijoiden, rippikoulujen ja nuorten pienryhmille sekä itsenäisen pohdiskelun

OPKOn blogi

Homo Deus

Arkin toimitus
7.1.2020

Israelilainen historian professori Yuval Noah Harari on noussut kirjoillaan maailmanmaineeseen. Ehkä olet lukenut hänen teoksensa Homo Sapiens, Homo Deus tai 21 oppituntia maailman tilasta. Moni länsimainen ihminen ammentaa tällä hetkellä maailmankuvaansa näistä teoksista.