Jyväskylä

Tule mukaan!

Pohditko hengellisiä asioita? Oletko utelias selvittämään, onko Jeesuksella mitään tekemistä sinun elämässäsi? Tai oletko jo valinnut elää Jeesuksen seuraajana ja etsit yhteyttä, jossa juurtua Jumalan lapsen identiteettiin ja lähetetyn tehtävään?

Oli taustasi mikä hyvänsä, kutsumme sinut mukaan tutustumaan Jeesukseen ja opettelemaan hänen opetuslapsen elämäntapaa! Kokoonnumme pääasiassa pienissä ryhmissä ja silloin tällöin isommalla porukalla leirin, leiripäivän tai muun miitin muodossa. Laita viestiä (040 912 4384/Ella)!

"Elävä Jumala ei ole jättänyt antamatta todistusta itsestään." (ks. Ap.t. 14:15-17)

 

Hei sinä uusi opiskelija, joka löysit tänne sivustolle! Isosti tervetuloa Jyväskylään!

Kuten huomaat Jyväskylän OPKOn nettisivuilta, tapahtumien ja tilaisuuksien infot on minimissä. Miksi??? Siksi, että keskitymme ihmissuhteisiin ja verkostoitumiseen tapahtumien sijaan. Olisi ilo... Lue lisää

Työntekijä

Ella Nuutinen
040 912 4384
OPKOn jäseneksi liittyminen on vaivatonta ja siitä on iloa molemmille osapuolille!
Sinua tarvitaan!

OPKOn toimintaan osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä, mutta saadaksemme valtiolta tukea OPKO tarvitsee jäseniä. Jäsenyys on siis vaivaton tapa olla mahdollistamassa työtämme jatkossakin! Voit liittyä jonkin OPKOn paikallisyhdistyksen jäseneksi ja/tai Suomen OPKOn jäseneksi.

Mitä jäsenyys antaa?

Jäsenenä saat esimerkiksi alennuksia leiri- ja tapahtumamaksuista. Yli 15

OPKOn blogi

Tuikkuina työpaikalla

Arkin toimitus
1.4.2022

Kutsumustietoinen elämä alkaa Jumalan rakkauden vastaanottamisesta. Rakkaus synnyttää halun etsiä Jumalan kunniaa myös työpaikalla, sanoo IFESissä työelämään siirtyvien nuorten aikuisten parissa työskentelevä Tim Vickers.