Jyväskylä

Tule mukaan!

Haluamme olla lämmin yhteisö, jossa on vapaus kysyä Jumalasta, elämästä ja Raamatusta tai olla kysymättä. Iloitsemme jokaisesta uudesta tulijasta! Odotamme sinua! Kristillinen opiskelijatoimintamme on aitoa elämän jakamista toistemme kanssa, Jumalaan ja omaan itseensä yhä paremmin tutustumista. Tervetuloa mukaan – opiskelijaillat torstaisin!

Opiskelijailtojen lisäksi: Raamatturyhmä sinulle, joka et ole aiemmin ollut sellaisessa; Miniaktiotempauksia; Yhteisöpäiviä silloin tällöin; Leirejä... Ja luovasti sellaista, johon mukana olevilla on ideoita mielessä! Toiminta on suunnattu opiskelijoille ja nuorille aikuisille (18-30 -vuotiaille).

"Kun minä olen heissä ja sinä olet minussa, he ovat täydellisesti yhtä, ja silloin maailma ymmärtää, että sinä olet lähettänyt minut ja että olet rakastanut heitä niin kuin olet rakastanut minua." -Jeesus (Joh.17:23)

Tulevat tapahtumat

Opiskelijailta
27.8.2020
Koti-ilta
10.9.2020
Aasta ööhön, Ella Nuutinen
17.9.2020
Tunteet - tervetulleita?, Pasi Lampinen
Muu toiminta

Tervetuloa Jyväskylän OPKOn kevättempauksen sivuille!

Seuraavan kahden viikon ajan me Jyväskylän OPKOlla halutaan erityisesti kääntää katseet Jeesukseen, ja siihen miten voimme oppia häneltä toisten rakastamista ja palvelemista.

Eli, seuraathan tätä sivua sekä Jyväskylän OPKOn... Lue lisää

Työntekijä

Ella Nuutinen
050 447 1512
Uncover on raamattupiirimateriaali, johon on koottu kuusi tapauskertomusta Luukkaan evankeliumista

Uncover on uudenlainen tapa tutustua Raamattuun. Se on tarkoitettu niille, jotka haluavat ottaa selvää, kuka Jeesus oikeastaan oli ja mistä koko kristinuskossa on kyse.

Näin perustat oman Uncover-raamiksen

Tilaa OPKOlta ryhmääsi Uncover-materiaali Luukkaan evankeliumista. Materiaali sopii myös opiskelijoiden, rippikoulujen ja nuorten pienryhmille sekä itsenäisen pohdiskelun

OPKOn blogi

Apologianurkka: Uusateismi meni, ja tuli taas Jumalan vuoro

Arkin toimitus
3.7.2020

...