Jyväskylä

Uskoa ja yhteyttä

Haluamme olla lämmin yhteisö, jossa on vapaus kysyä Jumalasta, elämästä ja Raamatusta tai olla kysymättä. Iloitsemme jokaisesta uudesta tulijasta! Odotamme sinua! Opiskelijatoimintamme on aitoa elämän jakamista toistemme kanssa, Jumalaan ja omaan itseensä yhä paremmin tutustumista. Tervetuloa mukaan – opiskelijaillat torstaisin!

Opiskelijailtojen lisäksi: Raamatturyhmä sinulle, joka et ole aiemmin ollut sellaisessa; Miniaktiotempauksia; Yhteyslauantai silloin tällöin; leirejä... Ja luovasti sitä, millaisia ideoita mukana olevilla on mielessä! Toiminta on suunnattu opiskelijoille ja nuorille aikuisille (18-30 -vuotiaille).

"Kun minä olen heissä ja sinä olet minussa, he ovat täydellisesti yhtä, ja silloin maailma ymmärtää, että sinä olet lähettänyt minut ja että olet rakastanut heitä niin kuin olet rakastanut minua." -Jeesus (Joh.17:23)

Tulevat tapahtumat

Opiskelijailta
2.4.2020
Jumalan johdatuksessa, Elisa Greye
16.4.2020
Opetuslasten rukoileva yhteisö, Juho Puhto
23.4.2020
Paasto - mikämiksihäh?, Topi Knihtilä
30.4.2020
Vapputempaus

Hei!

OPKOn toiminta ei suinkaan lakkaa koronatilanteen takia! Nyt vaan keksitään luovia keinoja kokoontua. Ajankohtaisimmat yksityiskohdat WhatsAppista, fb:stä, instasta ja sähköpostilistalta. Liittymispyynnöt Ellalle (050 447 1512). Tänään tavataan Zoomin kautta virtuaalisesti.

... Lue lisää

Työntekijä

Ella Nuutinen
050 447 1512
Uncover on raamattupiirimateriaali, johon on koottu kuusi tapauskertomusta Luukkaan evankeliumista

Uncover on uudenlainen tapa tutustua Raamattuun. Se on tarkoitettu niille, jotka haluavat ottaa selvää, kuka Jeesus oikeastaan oli ja mistä koko kristinuskossa on kyse.

Näin perustat oman Uncover-raamiksen

Tilaa OPKOlta ryhmääsi Uncover-materiaali Luukkaan evankeliumista. Materiaali sopii myös opiskelijoiden, rippikoulujen ja nuorten pienryhmille sekä itsenäisen pohdiskelun

OPKOn blogi

Unten mailla

Arkin toimitus
2.4.2020

Toistuvat unet katulapsista taivuttelivat Lee Savillen toteuttamaan Jumalan unelmaa Romaniassa.