Jyväskylä

Tule mukaan!

Pohditko hengellisiä asioita? Vilkaisitko Raamattua viimeksi riparilla? Oletko utelias selvittämään, onko Jeesuksella mitään tekemistä sinun elämässäsi? Tai oletko jo valinnut elää Jeesuksen seuraajana ja etsit yhteyttä, jossa juurtua Jumalan lapsen identiteettiin ja lähetetyn tehtävään?

Oli taustasi mikä hyvänsä, kutsumme sinut mukaan tutustumaan Jeesukseen ja opettelemaan hänen opetuslapsen elämäntapaa! Kokoonnumme pääasiassa pienissä ryhmissä ja silloin tällöin isommalla porukalla leirin, leiripäivän tai lyhyemmän miitin muodossa. Laita viestiä (050 447 1512/Ella)!

"Elävä Jumala ei ole jättänyt antamatta todistusta itsestään." (ks. Ap.t. 14:15-17)

 

Hei sinä uusi opiskelija, joka löysit tänne sivustolle! Isosti tervetuloa Jyväskylään!

Kuten huomaat Jyväskylän OPKOn nettisivuilta, tapahtumien ja tilaisuuksien infot on minimissä. Miksi??? Siksi, että keskitymme ihmissuhteisiin ja verkostoitumiseen tapahtumien sijaan. Olisi ilo... Lue lisää

Työntekijä

Ella Nuutinen
050 447 1512
OPKOn jäseneksi liittyminen on vaivatonta ja siitä on iloa molemmille osapuolille!
Sinua tarvitaan!

OPKOn toimintaan osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä, mutta saadaksemme valtiolta tukea OPKO tarvitsee jäseniä. Jäsenyys on siis vaivaton tapa olla mahdollistamassa työtämme jatkossakin! Voit liittyä jonkin OPKOn paikallisyhdistyksen jäseneksi ja/tai Suomen OPKOn jäseneksi.

Mitä jäsenyys antaa?

Jäsenenä saat esimerkiksi alennuksia leiri- ja tapahtumamaksuista. Yli 15

OPKOn blogi

Jumalan tunteminen on uskon ydintä

Arkin toimitus
11.10.2021

Millainen on Jumala, johon sanot luottavasi? Mistä voit tietää, mitä uskosta seuraa? Jumalan ominaisuudet ovat uskon ytimessä. Siksi on olennaista kysyä, miten Jumalaa voi oppia tuntemaan.