Jyväskylä

Uskoa ja yhteyttä

Haluamme olla lämmin yhteisö, jossa on vapaus kysyä Jumalasta, elämästä ja Raamatusta tai olla kysymättä. Iloitsemme jokaisesta uudesta tulijasta! Odotamme sinua! Opiskelijatoimintamme on aitoa elämän jakamista toistemme kanssa, Jumalaan ja omaan itseensä yhä paremmin tutustumista. Tervetuloa mukaan – opiskelijaillat torstaisin!

Opiskelijailtojen lisäksi: Raamatturyhmä sinulle, joka et ole aiemmin ollut sellaisessa; Miniaktiotempauksia; Yhteyslauantai silloin tällöin; leirejä... Ja luovasti sitä, millaisia ideoita mukana olevilla on mielessä! Toiminta on suunnattu opiskelijoille ja nuorille aikuisille (18-30 -vuotiaille).

"Kun minä olen heissä ja sinä olet minussa, he ovat täydellisesti yhtä, ja silloin maailma ymmärtää, että sinä olet lähettänyt minut ja että olet rakastanut heitä niin kuin olet rakastanut minua." -Jeesus (Joh.17:23)

Tulevat tapahtumat

Opiskelijailta
20.2.2020
Tosielämän naamiaiset, Tomi Koho (Skype)
12.3.2020
Millaista Jumalaa rukoilemme?, Jukka Jämsén
Muu toiminta
6.3.2020
The Leiri

Hi! Are you an exchange student who is looking for a Christian community in a foreign country? Would you like to dive in to the Bible in English? Do you just wish to find a group of people to talk about Jesus with? Or maybe practice your English skills?

Come to an international Bible... Lue lisää

Työntekijä

Ella Nuutinen
050 447 1512
Uncover on raamattupiirimateriaali, johon on koottu kuusi tapauskertomusta Luukkaan evankeliumista

Uncover on uudenlainen tapa tutustua Raamattuun. Se on tarkoitettu niille, jotka haluavat ottaa selvää, kuka Jeesus oikeastaan oli ja mistä koko kristinuskossa on kyse.

Näin perustat oman Uncover-raamiksen

Tilaa OPKOlta ryhmääsi Uncover-materiaali Luukkaan evankeliumista. Materiaali sopii myös opiskelijoiden, rippikoulujen ja nuorten pienryhmille sekä itsenäisen pohdiskelun

OPKOn blogi

Homo Deus

Arkin toimitus
7.1.2020

Israelilainen historian professori Yuval Noah Harari on noussut kirjoillaan maailmanmaineeseen. Ehkä olet lukenut hänen teoksensa Homo Sapiens, Homo Deus tai 21 oppituntia maailman tilasta. Moni länsimainen ihminen ammentaa tällä hetkellä maailmankuvaansa näistä teoksista.