Jyväskylä

Tule mukaan!

Haluamme olla lämmin yhteisö, jossa on vapaus kysyä Jumalasta, elämästä ja Raamatusta tai olla kysymättä. Iloitsemme jokaisesta uudesta tulijasta! Odotamme sinua! Kristillinen opiskelijatoimintamme on aitoa elämän jakamista toistemme kanssa, Jumalaan ja omaan itseensä yhä paremmin tutustumista. Tervetuloa mukaan – opiskelijaillat torstaisin!

Opiskelijailtojen lisäksi: Raamatturyhmä sinulle, joka et ole aiemmin ollut sellaisessa; Miniaktiotempauksia; Yhteisöpäiviä silloin tällöin; Leirejä... Ja luovasti sellaista, johon mukana olevilla on ideoita mielessä! Toiminta on suunnattu opiskelijoille ja nuorille aikuisille (18-30 -vuotiaille).

"Kun minä olen heissä ja sinä olet minussa, he ovat täydellisesti yhtä, ja silloin maailma ymmärtää, että sinä olet lähettänyt minut ja että olet rakastanut heitä niin kuin olet rakastanut minua." -Jeesus (Joh.17:23)

Tulevat tapahtumat

Opiskelijailta
29.10.2020
Rukoukset lentoon, Anna-Mari Kyyrä
5.11.2020
Vainotut kristityt, muuttava rukous, Topi Knihtilä
12.11.2020
Lähetysstooreja
19.11.2020
Kestääkö usko epäilyn?, Juho Puhto
26.11.2020
Jumalan logiikkaa, Ella Nuutinen

Sua odotetaan mukaan! Tervetuloa tutustumaan tähän poppooseen!

Jos haluat, niin työntekijämme Ella tapaa mielellään esim. lounaan merkeissä, jos haluat jo etukäteen kysellä OPKOn toiminnasta. Eli ei muuta kuin viestiä numeroon 050 447 1512. :)

... Lue lisää

Työntekijä

Ella Nuutinen
050 447 1512
OPKOn jäseneksi liittyminen on vaivatonta ja siitä on iloa molemmille osapuolille!
Sinua tarvitaan!

OPKOn toimintaan osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä, mutta saadaksemme valtiolta tukea OPKO tarvitsee jäseniä. Jäsenyys on siis vaivaton tapa olla mahdollistamassa työtämme jatkossakin! Voit liittyä jonkin OPKOn paikallisyhdistyksen jäseneksi ja/tai Suomen OPKOn jäseneksi.

Mitä jäsenyys antaa?

Jäsenenä saat esimerkiksi alennuksia leiri- ja tapahtumamaksuista. Yli 15

OPKOn blogi

Pienryhmä vei valon thaihieromoiden oville

Arkin toimitus
30.9.2020

– Kristittyjen yhteys on valinta, sanoo Lontoossa uskoon tullut Mari Turunen. Hänen pienryhmänsä löysi rukouksessa tien thaihieromoiden oville.