Tampere

Café Taivaankansi

Tulevat tapahtumat

Opiskelijailta
3.12.2015
Hyvä ja paha LOTRissa, Vilhelmiina Piipponen

Matka minuksi on Mina Laamon ohjaama dokumenttielokuva, jonka keskiössä on kolme nuorta naista, joita yhdistävät omasta elämästä kertovat blogit sekä kamppailu itsen ja nyky-yhteiskunnan vaatimusten kanssa. Tule katsomaan leffa hyvässä seurassa yhdessä Tampereen OPKOn ja Elokuvakerho Monroen... Lue lisää

Oot tervetullut!

Topi Viitasalo

Tervetuloa mukaan Tampereen OPKOon. Näillä sivuilla voit tutustua siihen, keitä me olemme ja mitä me teemme. Tule ihmeessä tutustumaan meihin myös kasvotusten. Helppo tapa siihen on tulla käymään syyskayden alkaessa Cafe Taivaankannessa torstaina (klo 13.30-14.30). Toinen hyvä vaihtoehto on tulla opiskelijailtaan samaisena päivänä (torstaina) klo 18.00 Tampereen yliopiston kampuskappelille (Pinni B 5.krs.). Olet lämpimästi tervetullut mukaan omana itsenäsi. Nähdään kappelilla!

Nyt olis siisti tapahtuma tulossa ja vielä uutena vuotena Saksassa, kuvittele! Mission-Net ei oo tarua!

Nyt sulla olis hyvä tsänssi lähteä porukalla mahtavaan Euroopan laajuiseen nuorten ja nuorten aikuisten lähetyskonffaan Offenburgiin, Saksaan. Tule etsimään paikkaasi Jumalan maailmanlaajuisessa suunnitelmassa! Mission-Netiin odotetaan noin 3 000 osallistujaa 50:stä maasta.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

OPKOn blogi

Luotu Jumalan kuvaksi

Arkin toimitus
24.11.2015

Luominen on kaiken alku. Jumala loi maailman ja kaiken, mitä siinä on: kasvit, eläimet maan päälle ja vetten alle sekä linnut. Luomisen kuudentena päivänä Jumala loi ihmisen.