Tampere

Café Taivaankansi

Tervetuloa mukaan Tampereen OPKOon. Näillä sivuilla voit tutustua siihen, keitä me olemme ja mitä me teemme. Tule ihmeessä tutustumaan meihin myös kasvotusten. Helppo tapa siihen on tulla käymään syyskayden alkaessa Cafe Taivaankannessa torstaina (klo 13.30-15.30). Toinen hyvä vaihtoehto on tulla opiskelijailtaan samaisena päivänä (torstaina) klo 17.00 (aika muuttunut)Tampereen yliopiston kampuskappelille (Pinni B 5.krs.). Olet lämpimästi tervetullut mukaan omana itsenäsi. Nähdään kappelilla!

Tampereen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen toiminta on osa Uuden Verson talliverkostoa. Uusi Verso on Tampereen ev.lut seurakuntien sisällä toimiva nuorten aikusten verkosto.

Tampereen OPKO tiedottaa tapahtumistaan nettisivujen lisäksi sähköpostilistalla, Whatsapp-ryhmässä, Facebookissa ja Instassa. Jos haluat sähköpostilistalle tai Whatsapp-ryhmään, ota yhteyttä työntekijäämme Tenho Rajalaan, tenho.rajala@opko.fi

Kevätkauden ohjelma julkaistaan pian.Lue lisää

Työntekijä

Tenho Rajala
050 4619694
OPKOn jäseneksi liittyminen on vaivatonta ja siitä on iloa molemmille osapuolille!
Sinua tarvitaan!

OPKOn toimintaan osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä, mutta saadaksemme valtiolta tukea OPKO tarvitsee jäseniä. Jäsenyys on siis vaivaton tapa olla mahdollistamassa työtämme jatkossakin! Voit liittyä jonkin OPKOn paikallisyhdistyksen jäseneksi ja/tai Suomen OPKOn jäseneksi.

Mitä jäsenyys antaa?

Jäsenenä saat esimerkiksi alennuksia leiri- ja tapahtumamaksuista. Yli 15

OPKOn blogi

Arkin pääkirjoitus: Nauttivan ihmisen kasvot

Arkin toimitus
13.5.2021

...