Tampere

Tervetuloa mukaan Tampereen OPKOon!

Näillä sivuilla voit tutustua siihen, keitä me olemme ja mitä me teemme. Tule ihmeessä tutustumaan meihin myös kasvotusten! Helppo tapa siihen on tulla käymään syyskauden alkaessa Cafe Taivaankannessa torstaina (klo 13.30-15.30) Tampereen yliopiston kampuskappelille (Pinni B 5.krs.). Cafe Taivaankansi toimii koronarajoitusten sallimissa puitteissa. Toinen hyvä vaihtoehto on tulla opiskelijailtaan samaisena päivänä (torstaina) samaan paikkaan klo 18.00. Olet lämpimästi tervetullut mukaan omana itsenäsi. Nähdään kappelilla!

Syksyn 2021 opiskelijailtojen ohjelma on julkaistu ja se löytyy kokonaisuudessaan täältä. Kokoontumiset järjestetään kokoontumisrajoitusten sallimissa puitteissa ja kaikissa tapahtumissa huomioidaan osallistujien turvallisuus.

Tampereen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen toiminta on osa Uuden Verson talliverkostoa. Uusi Verso on Tampereen ev.lut seurakuntien sisällä toimiva nuorten aikusten verkosto.

Tampereen OPKO tiedottaa tapahtumistaan nettisivujen lisäksi sähköpostilistalla, Whatsapp-ryhmässä, Facebookissa ja Instassa. Jos haluat sähköpostilistalle tai Whatsapp-ryhmään, ota yhteyttä työntekijäämme Tenho Rajalaan, tenho.rajala@opko.fi

Pääsiäisen alla alkaa kevätkauden loppuun kestävä kurssi, jossa käsitellään kristinuskoon perusteisiin liittyviä vaikeita kysymyksiä ja visaisia pähkinöitä.... Lue lisää

Työntekijä

Tenho Rajala
050 4619694
OPKOn jäseneksi liittyminen on vaivatonta ja siitä on iloa molemmille osapuolille!
Sinua tarvitaan!

OPKOn toimintaan osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä, mutta saadaksemme valtiolta tukea OPKO tarvitsee jäseniä. Jäsenyys on siis vaivaton tapa olla mahdollistamassa työtämme jatkossakin! Voit liittyä jonkin OPKOn paikallisyhdistyksen jäseneksi ja/tai Suomen OPKOn jäseneksi.

Mitä jäsenyys antaa?

Jäsenenä saat esimerkiksi alennuksia leiri- ja tapahtumamaksuista. Yli 15

OPKOn blogi

Jumalan tunteminen on uskon ydintä

Arkin toimitus
11.10.2021

Millainen on Jumala, johon sanot luottavasi? Mistä voit tietää, mitä uskosta seuraa? Jumalan ominaisuudet ovat uskon ytimessä. Siksi on olennaista kysyä, miten Jumalaa voi oppia tuntemaan.