Tampere

Café Taivaankansi

Tulevat tapahtumat

Opiskelijailta
12.5.2016
Täyttä elämää!, Elias Pitkänen
Muu toiminta
12.5.2016
Café Taivaankansi
19.5.2016
Café Taivaankansi
Are you an international student interested in knowing more about the Christian faith or seeking Christian fellowship? We warmly welcome you to join us for the International Fellowship meetings! More information: https://www.opko.fi/... Lue lisää

Oot tervetullut!

Topi Viitasalo

Tervetuloa mukaan Tampereen OPKOon. Näillä sivuilla voit tutustua siihen, keitä me olemme ja mitä me teemme. Tule ihmeessä tutustumaan meihin myös kasvotusten. Helppo tapa siihen on tulla käymään syyskayden alkaessa Cafe Taivaankannessa torstaina (klo 13.30-14.30). Toinen hyvä vaihtoehto on tulla opiskelijailtaan samaisena päivänä (torstaina) klo 18.00 Tampereen yliopiston kampuskappelille (Pinni B 5.krs.). Olet lämpimästi tervetullut mukaan omana itsenäsi. Nähdään kappelilla!

OPKOn jäseneksi liittyminen on vaivatonta ja siitä on iloa molemmille osapuolille!
Sinua tarvitaan!

OPKOn toimintaan osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä, mutta saadaksemme valtiolta tukea OPKO tarvitsee jäseniä. Jäsenyys on siis vaivaton tapa olla mahdollistamassa työtämme jatkossakin! Voit liittyä jonkin OPKOn paikallisyhdistyksen jäseneksi ja/tai Suomen OPKOn jäseneksi.

Lue lisää jäseneksi liittymisestä ja sen eduista

OPKOn blogi

Pääsihteeri Jussi Miettinen 50 v – Nuoruuden näky innostaa yhä

Arkin toimitus
4.5.2016

Kun mies täyttää 50 vuotta, on aika kysyä, millaiseksi ihmiseksi hän on kasvanut ja mitä hän vielä voi tehdä. Kesäkuun ensimmäisenä päivänä on OPKOn pääsihteerin Jussi Miettisen vuoro tulla tälle paalupaikalle.