Tampere

Café Taivaankansi

Tulevat tapahtumat

Muu toiminta
29.9.2016
Café Taivaankansi
6.10.2016
Café Taivaankansi
13.10.2016
Café Taivaankansi
Opiskelijailta
29.9.2016
Jumalan tunteminen: Miksi lukisin Raamattua?, Sampsa Nelimarkka
6.10.2016
Hän parantaa sydämen haavat, Irina Jääskeläinen

Tervetuloa syyskaudelle! Alakaen 1.9.Lue lisää

Oot tervetullut!

Tervetuloa mukaan Tampereen OPKOon. Näillä sivuilla voit tutustua siihen, keitä me olemme ja mitä me teemme. Tule ihmeessä tutustumaan meihin myös kasvotusten. Helppo tapa siihen on tulla käymään syyskayden alkaessa Cafe Taivaankannessa torstaina (klo 13.30-14.30). Toinen hyvä vaihtoehto on tulla opiskelijailtaan samaisena päivänä (torstaina) klo 18.00 Tampereen yliopiston kampuskappelille (Pinni B 5.krs.). Olet lämpimästi tervetullut mukaan omana itsenäsi. Nähdään kappelilla!

OPKOn jäseneksi liittyminen on vaivatonta ja siitä on iloa molemmille osapuolille!
Sinua tarvitaan!

OPKOn toimintaan osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä, mutta saadaksemme valtiolta tukea OPKO tarvitsee jäseniä. Jäsenyys on siis vaivaton tapa olla mahdollistamassa työtämme jatkossakin! Voit liittyä jonkin OPKOn paikallisyhdistyksen jäseneksi ja/tai Suomen OPKOn jäseneksi.

Lue lisää jäseneksi liittymisestä ja sen eduista

OPKOn blogi

Rakastava yhteisö – Miten osoittaa rakkautta toisille?

Arkin toimitus
29.6.2016
Arkin arkistosta:

Mitä rakkaus on? Jotta voimme osoittaa rakkautta toisille, meidän on tiedettävä ensiksi itse, mitä rakkaus on. Useimmiten siitä kuulee puhuttavan niin, että rakastamisessa on kyse tunteesta. Se on tärkeä asia, mutta tasapainoisen rakkauden on kuitenkin pohjattava myös tekoihin. On pohdittava sitä, mistä tunteet syntyvät ja miten niitä voidaan pitää yllä.