Oulu

Oulun OPKO ja valtava tulevaisuus!

Tulevat tapahtumat

Opiskelijailta
31.1.2020
DISCIPLE20
8.2.2020
Viekö usko ilon elämästä?, Mervi Tiilikainen
15.2.2020
Kutsumuksena rukous?, Annastiina Toppari
29.2.2020
Miten muutan maailman?, Tomi Koho

Uskonto on outoa ja tylsää.

Joko susta tulee tylsimys tai outo hihhuli. Voidaanko lopettaa nämä jee jee jeesus hommat? Miksi haluaisin olla tässä jutussa, kun se vielä vie ilonkin elämästä?

Opiskelijailta pidetään Tuiran kirkon Maininki-salissa... Lue lisää

Tervetuloa mukaan!

Sinä, opiskelusi aloittanut, jo pidempään opiskellut tai jo opintosi päättänyt, Oulun OPKO haluaa kutsua sinut mukaan laadukkaaseen ja hauskaan kristilliseen opiskelijatoimintaan. Toimintamme kautta pääset tutustumaan itseesi, toisiin opiskelijoihin ja ennen kaikkea Kristukseen. Järjestämme raamattuopetusta, leirejä, sählyä, aktioita ja paljon muuta. Tervetuloa!

Uncover on raamattupiirimateriaali, johon on koottu kuusi tapauskertomusta Luukkaan evankeliumista

Uncover on uudenlainen tapa tutustua Raamattuun. Se on tarkoitettu niille, jotka haluavat ottaa selvää, kuka Jeesus oikeastaan oli ja mistä koko kristinuskossa on kyse.

Näin perustat oman Uncover-raamiksen

Tilaa OPKOlta ryhmääsi Uncover-materiaali Luukkaan evankeliumista. Materiaali sopii myös opiskelijoiden, rippikoulujen ja nuorten pienryhmille sekä itsenäisen pohdiskelun

OPKOn blogi

Homo Deus

Arkin toimitus
7.1.2020

Israelilainen historian professori Yuval Noah Harari on noussut kirjoillaan maailmanmaineeseen. Ehkä olet lukenut hänen teoksensa Homo Sapiens, Homo Deus tai 21 oppituntia maailman tilasta. Moni länsimainen ihminen ammentaa tällä hetkellä maailmankuvaansa näistä teoksista.