Oulu

Oulun OPKO ja valtava tulevaisuus!

Tulevat tapahtumat

Opiskelijailta
16.11.2019
Messias Vanhassa Testamentissa, Mika Pouke
23.11.2019
Milloin on lupa levätä?, Jaakko Pirttiaho
Muu toiminta
1.11.2019
Syysleiri

Tänä perjantaina vietetään kansainvälistä rukouspäivää opiskelijoiden puolesta! Tämän kunniaksi Oulun OPKOlla rukoillaan rennosti ensi perjantaina 16-18! Tervetuloa mukaan!

Paikka Oulun OPKOn toimisto, Torikatu 9 D 32.... Lue lisää

Tervetuloa mukaan!

Sinä, opiskelusi aloittanut, jo pidempään opiskellut tai jo opintosi päättänyt, Oulun OPKO haluaa kutsua sinut mukaan laadukkaaseen ja hauskaan kristilliseen opiskelijatoimintaan. Toimintamme kautta pääset tutustumaan itseesi, toisiin opiskelijoihin ja ennen kaikkea Kristukseen. Järjestämme raamattuopetusta, leirejä, sählyä, aktioita ja paljon muuta. Tervetuloa!

Uncover on raamattupiirimateriaali, johon on koottu kuusi tapauskertomusta Luukkaan evankeliumista

Uncover on uudenlainen tapa tutustua Raamattuun. Se on tarkoitettu niille, jotka haluavat ottaa selvää, kuka Jeesus oikeastaan oli ja mistä koko kristinuskossa on kyse.

Näin perustat oman Uncover-raamiksen

Tilaa OPKOlta ryhmääsi Uncover-materiaali Luukkaan evankeliumista. Materiaali sopii myös opiskelijoiden, rippikoulujen ja nuorten pienryhmille sekä itsenäisen pohdiskelun

OPKOn blogi

Minä ja Raamattu

Arkin toimitus
17.10.2019
Kysyimme kahdelta opiskelijalta heidän suhteesta Raamattuun. Kysymyksiin vastasi Minna Kuopiosta ja IFESin maailmankonferenssissa Etelä-Afrikassa haastateltu nasaretilainen Marah.