Oulu

Yhdessä on mukavaa!

Tulevat tapahtumat

Muu toiminta
26.1.2018
Hengailuilta
2.2.2018
Hengailuilta
9.2.2018
Hengailuilta
Opiskelijailta
27.1.2018
Onko pelastukseen monta tietä?, Tomi Koho

Loistava kevät 2018!

Ehkä innostavin kevät ikinä tulossa! On opiskelijailtaa, kansainvälistä toimintaa, nuorteniltaa, hengailuiltaa, sählyä ja paljon muuta! Näiltä sivuilta löydät tiedot kaikesta olennaisesta. Eksy niille hetkeksi ja löydä jotain uskomattoman siistiä... Lue lisää

Tervetuloa mukaan!

Sinä, opiskelusi aloittanut, jo pidempään opiskellut tai jo opintosi päättänyt, Oulun OPKO haluaa kutsua sinut mukaan laadukkaaseen ja hauskaan kristilliseen opiskelijatoimintaan. Toimintamme kautta pääset tutustumaan itseesi, toisiin opiskelijoihin ja ennen kaikkea Kristukseen. Järjestämme raamattuopetusta, leirejä, sählyä, aktioita ja paljon muuta. Tervetuloa!

Disciple18-konferenssia vietetään 2.-4.2.2018 Munkkivuoren kirkossa. 

Visio: Haluamme kokea Jumalan rakkautta ja kasvaa yhdessä Jumalan perheenä. Tahdomme nähdä Jeesuksen seuraajien elämän muuttuvan sekä uusien yhteisöjen syntyvän täynnä Jumalan elämää.

Siirry tapahtuman omille nettisivuille : disciple.fi

Meillä on ilo saada vieraaksemme Caesar Kalinowski , joka on kokenut

OPKOn blogi

Rohkeus kumpuaa luottamuksesta

Arkin toimitus
5.1.2018

Kun lukio alkoi, uskosta kertominen ei ollut Julianna Rantaselle helppoa. Voice of Finlandissa hän kuitenkin tunnustautui iloisesti Jeesuksen seuraajaksi. Hän on antanut kasvonsa ja tarinansa myös juuri julkaistulle OPKOn videolle. Mistä nuoren naisen rohkeus kuplii?