Oulu

Oulun OPKO ja valtava tulevaisuus!

Tulevat tapahtumat

Opiskelijailta
3.11.2018
Elämä, jota kaipaat, Mervi Tiilikainen
10.11.2018
Minäkö seksuaalinen?, Marjaana Kotilainen
24.11.2018
Aikuiseksi kasvaminen, Saara Kinnunen

Aivan loistavaa syksyä sinulle!!

Tahdon lämpimästi toivottaa sinut mukaan Oulun OPKOn toimintaan! Olitpa juuri aloittanut opiskelusi tai jo oman aikasi opiskellut niin olet lämpimästi tervetullut mukaan. Ja vaikka viettäisit välivuotta tai olisit juuri valmistunut, niin olet... Lue lisää

Tervetuloa mukaan!

Sinä, opiskelusi aloittanut, jo pidempään opiskellut tai jo opintosi päättänyt, Oulun OPKO haluaa kutsua sinut mukaan laadukkaaseen ja hauskaan kristilliseen opiskelijatoimintaan. Toimintamme kautta pääset tutustumaan itseesi, toisiin opiskelijoihin ja ennen kaikkea Kristukseen. Järjestämme raamattuopetusta, leirejä, sählyä, aktioita ja paljon muuta. Tervetuloa!

DiscipleLife-ohjelma kristinuskon tärkeistä asioista keskiviikkoisin Radio Patmoksella. 

OPKO käsittelee syyskauden DiscipleLife-radio-ohjelmissa Isä Meidän -rukousta ja Kymmentä käskyä. Ohjelma lähetetään keskiviikkoisin klo 20. Toimittajina vuorottelevat Annastiina Toppari , Jussi Miettinen ja Erika Stigell .

Katso syyskauden ohjelma täältä

Ohjelmaa voit kuunnella

OPKOn blogi

Nykyajan johtaja on aina muutosjohtaja - lue Arkin pääkirjoitus

Arkin toimitus
28.9.2018

Syyskauden ensimmäisessä Arkissa kysytään, millaista on elää kristittynä kampuksella, kavereiden kanssa ja kotona. Nuoret ovat tulevaisuuden johtajia, joita OPKO haluaa kasvattaa ja varustaa. Lue ohesta Pertti Järvenpään pääkirjoitus.