Kuopio

Tervetuloa mukaan!

Tulevat tapahtumat

Opiskelijailta
1.2.2020
Peli-ilta
15.2.2020
Rukous toimii aina, Jussi Miettinen
22.2.2020
Millainen on kristitty nainen?, Eliina Heinonen
29.2.2020
Karkausilta, Yllätysohjelmaa

Miten kasvaa hengellisesti? Joka toinen pariton viikko tiistasin klo 18-20 on Kuopion OPKOn kasvuillat. Yhteisen alustuksen jälkeen asioita työstetään pienemmissä ryhmissä, jotka ovat omat miehille ja naisille. Tavoitteena on siis myös kasvaa ryhmissä ja pienryhmien kautta, eikä vain yksilöinä... Lue lisää

Tervetuloa mukaan!

Kuopion OPKO tarjoaa monenlaista toimintaa opiskelijoille ja nuorille aikuisille.

Säännölliseen toimintaan kuuluu muun muassa opiskelijailtoja, pienryhmiä, leffailtoja ja sählyvuoro. Olit sitten uusi opiskelija tai vaikkapa jo työelämässä, lämpimästi tervetuloa mukaan! Nähdään illoissa!

Uncover on raamattupiirimateriaali, johon on koottu kuusi tapauskertomusta Luukkaan evankeliumista

Uncover on uudenlainen tapa tutustua Raamattuun. Se on tarkoitettu niille, jotka haluavat ottaa selvää, kuka Jeesus oikeastaan oli ja mistä koko kristinuskossa on kyse.

Näin perustat oman Uncover-raamiksen

Tilaa OPKOlta ryhmääsi Uncover-materiaali Luukkaan evankeliumista. Materiaali sopii myös opiskelijoiden, rippikoulujen ja nuorten pienryhmille sekä itsenäisen pohdiskelun

OPKOn blogi

Homo Deus

Arkin toimitus
7.1.2020

Israelilainen historian professori Yuval Noah Harari on noussut kirjoillaan maailmanmaineeseen. Ehkä olet lukenut hänen teoksensa Homo Sapiens, Homo Deus tai 21 oppituntia maailman tilasta. Moni länsimainen ihminen ammentaa tällä hetkellä maailmankuvaansa näistä teoksista.