Kuopio

Tervetuloa mukaan!

Tulevat tapahtumat

Opiskelijailta
23.11.2019
Ristin häpeä ja voima, Olli Lehmonen
30.11.2019
Kelpaanko Jumalalle
7.12.2019
Usko ja tunteet, Mervi Tiilikainen
14.12.2019
Joulujuhla

Miten kasvaa hengellisesti? Joka toinen pariton viikko tiistasin klo 18-20 on Kuopion OPKOn kasvuillat. Yhteisen alustuksen jälkeen asioita työstetään pienemmissä ryhmissä, jotka ovat omat miehille ja naisille. Tavoitteena on siis myös kasvaa ryhmissä ja pienryhmien kautta, eikä vain yksilöinä... Lue lisää

Tervetuloa mukaan!

Kuopion OPKO tarjoaa monenlaista toimintaa opiskelijoille ja nuorille aikuisille.

Säännölliseen toimintaan kuuluu muun muassa opiskelijailtoja, pienryhmiä, leffailtoja ja sählyvuoro. Olit sitten uusi opiskelija tai vaikkapa jo työelämässä, lämpimästi tervetuloa mukaan! Nähdään illoissa!

Uncover on raamattupiirimateriaali, johon on koottu kuusi tapauskertomusta Luukkaan evankeliumista

Uncover on uudenlainen tapa tutustua Raamattuun. Se on tarkoitettu niille, jotka haluavat ottaa selvää, kuka Jeesus oikeastaan oli ja mistä koko kristinuskossa on kyse.

Näin perustat oman Uncover-raamiksen

Tilaa OPKOlta ryhmääsi Uncover-materiaali Luukkaan evankeliumista. Materiaali sopii myös opiskelijoiden, rippikoulujen ja nuorten pienryhmille sekä itsenäisen pohdiskelun

OPKOn blogi

Minä ja Raamattu

Arkin toimitus
17.10.2019
Kysyimme kahdelta opiskelijalta heidän suhteesta Raamattuun. Kysymyksiin vastasi Minna Kuopiosta ja IFESin maailmankonferenssissa Etelä-Afrikassa haastateltu nasaretilainen Marah.