Joensuu

Joensuu

Me olemme siis Kristuksen lähettiläitä, ja Jumala puhuu teille meidän kauttamme. Pyydämme Kristuksen puolesta: suostukaa sovintoon Jumalan kanssa. (2. Kor. 5:20)

 

Jeesus antoi selkeän käskyn: opetuslapseuttakaa kaikki kansat. Mutta miten? Harvalla meistä on kokemusta tai työkaluja viljankorjuuseen, vaikka intoa olisikin.

Lähetettynä eläminen on maailman suurin seikkailu, mutta se on myös hyvin haastavaa. Yksin se ei ainakaan onnistu. Siksi meillä on Joensussa yhteisö – askel. 

Askel on lähetysnäystä syttyneiden kristittyjen verkosto. Tehtävämme on varustaa paikalliset kristityt ja seurakunnat täyttämään lähetyskäsky Joensuun alueella. Tässä kaupungissa on paljon Jumalan kansaa.

Tule mukaan, jos haluat oppia elämästä Jeesuksen lähettiläänä, saada kokemusta valtakunnan edistämisestä omaan elinpiiriisi ja kokea perhemäistä yhteyttä yhteisen tehtävän äärellä.

Yhteisön löydät facebookista ja instagramista @seuraavaaskel.

 


Nooa Saari
Joensuun OPKO
nooa.saari@opko.fi
045 137 0934


 

 
Uncover on raamattupiirimateriaali, johon on koottu kuusi tapauskertomusta Luukkaan evankeliumista

Uncover on uudenlainen tapa tutustua Raamattuun. Se on tarkoitettu niille, jotka haluavat ottaa selvää, kuka Jeesus oikeastaan oli ja mistä koko kristinuskossa on kyse.

Näin perustat oman Uncover-raamiksen

Tilaa OPKOlta ryhmääsi Uncover-materiaali Luukkaan evankeliumista. Materiaali sopii myös opiskelijoiden, rippikoulujen ja nuorten pienryhmille sekä itsenäisen pohdiskelun