Joensuu

Joensuu

Me olemme siis Kristuksen lähettiläitä, ja Jumala puhuu teille meidän kauttamme. Pyydämme Kristuksen puolesta: suostukaa sovintoon Jumalan kanssa. (2. Kor. 5:20)

 

Moi!

Joensuussa meillä ei ole tällä hetkellä säännöllistä opiskelijailtaa. Sen sijaan harjoittelemme yhdessä opetuslapsen elämää: me tahdomme elää Pyhän Hengen voimassa, Jumalan rakkauden lähettäminä, opetuslapsia tehden. Olemme huomanneet, että kun asetamme Herramme mission elämässä ykkössijalle, muut asiat solahtavat niille kuuluville paikoille ja elämästä tulee äärimmäisen merkityksellistä. Emme ole mitään superkristittyjä, vaan aivan tavallisia opiskelijoita, äitejä, isiä, siskoja ja veljiä.

Mikäli Herra on sytyttänyt sinussa halun ahkeroida lähetyskäskyn täyttymisen eteen Joensuussa, tarvitset tukea kristittynä elämiseen tai tahdot oppia tekemään opetuslapsia, ole yhteydessä ja tavataan! Kokoonnumme säännöllisesti mm. rukoilemaan toistemme ja Joensuun puolesta.

Toimin myös Suvanto-messussa vapaaehtoisjohtajana ja voit tulla sinne tutustumaan ja kohtaamaan meitä. 

Suvanto – Joen paras paikka. Suvanto on nuorekas yhteisö Joensuun evl. seurakuntayhtymän yhteydessä. Suvannolla on messuja joka toinen viikko osoitteessa Kirkkokatu 28.

Suvannon näkynä on ollaevankeliumista innostunut yhteisö, jossa jokaisella on oma paikkansa ja jolla on vaikutusta Joensuussa. Tule mukaan!

Katso lisää tietoa facebook.com/joensuvanto


Nooa Saari
Joensuun OPKO
nooa.saari@opko.fi
045 137 0934


 

 
DiscipleLife-ohjelma kristinuskon tärkeistä asioista keskiviikkoisin Radio Patmoksella. 

Ohjelma lähetetään keskiviikkoisin klo 20. Toimittajina vuorottelevat Annastiina Toppari ja Jussi Miettinen.

Ohjelmaa voit kuunnella osoitteessa: patmos.studio24.fi .

OPKOn YouTube-kanavalta löydät aikaisempia ohjelmia, joita lisätään sinne pienellä viiveellä.