Joensuu

Mikä on sun seuraava askel?

Me olemme siis Kristuksen lähettiläitä, ja Jumala puhuu teille meidän kauttamme. Pyydämme Kristuksen puolesta: suostukaa sovintoon Jumalan kanssa. (2. Kor. 5:20)

Jeesus antoi selkeän käskyn: opetuslapseuttakaa kaikki kansat. Mutta miten? Harvalla meistä on kokemusta tai työkaluja viljankorjuuseen, vaikka intoa olisikin.

Lähetettynä eläminen on maailman suurin seikkailu, mutta se on myös hyvin haastavaa. Yksin se ei ainakaan onnistu. Siksi meillä on Joensussa yhteisö – askel. 

Askel on lähetysnäystä syttyneiden kristittyjen verkosto. Tehtävämme on varustaa paikalliset kristityt ja seurakunnat täyttämään lähetyskäsky Joensuun alueella. Tässä kaupungissa on paljon Jumalan kansaa.

Tule mukaan, jos haluat oppia elämästä Jeesuksen lähettiläänä, saada kokemusta valtakunnan edistämisestä omaan elinpiiriisi ja kokea perhemäistä yhteyttä yhteisen tehtävän äärellä.

 

PS askel tuottaa myös valmentavaa mediasisältöä, linkit alla. Kenties niistä voi olla sinulle iloa.

Podcast     YouTube     Facebook     Instagram

Mitä Jumalan valtakunta tarkoittaa käytännössä? Mistä on kyse Jumalan missiossa? Miten elää todeksi Jumalan lapseutta – oikeasti? Miten voisimme edistää Jumalan valtakuntaa kaupungissamme? Mistä voimme aloittaa? Mitä työkaluja voimme hyödyntää?

Jos nämä ovat kysymyksiä, joita... Lue lisää

Työntekijä

Nooa Saari
045 1370934
Uncover on raamattupiirimateriaali, johon on koottu kuusi tapauskertomusta Luukkaan evankeliumista

Uncover on uudenlainen tapa tutustua Raamattuun. Se on tarkoitettu niille, jotka haluavat ottaa selvää, kuka Jeesus oikeastaan oli ja mistä koko kristinuskossa on kyse.

Näin perustat oman Uncover-raamiksen

Tilaa OPKOlta ryhmääsi Uncover-materiaali Luukkaan evankeliumista. Materiaali sopii myös opiskelijoiden, rippikoulujen ja nuorten pienryhmille sekä itsenäisen pohdiskelun