Joensuu

Mikä on sun seuraava askel?

Me olemme siis Kristuksen lähettiläitä, ja Jumala puhuu teille meidän kauttamme. Pyydämme Kristuksen puolesta: suostukaa sovintoon Jumalan kanssa. (2. Kor. 5:20)

Jeesus antoi selkeän käskyn: opetuslapseuttakaa kaikki kansat. Mutta miten? Harvalla meistä on kokemusta tai työkaluja viljankorjuuseen, vaikka intoa olisikin.

Lähetettynä eläminen on maailman suurin seikkailu, mutta se on myös hyvin haastavaa. Yksin se ei ainakaan onnistu. Siksi meillä on Joensussa yhteisö – askel. 

Askel on lähetysnäystä syttyneiden kristittyjen verkosto. Tehtävämme on varustaa paikalliset kristityt ja seurakunnat täyttämään lähetyskäsky Joensuun alueella. Tässä kaupungissa on paljon Jumalan kansaa.

Tule mukaan, jos haluat oppia elämästä Jeesuksen lähettiläänä, saada kokemusta valtakunnan edistämisestä omaan elinpiiriisi ja kokea perhemäistä yhteyttä yhteisen tehtävän äärellä.

Kokoonnumme säännöllisesti Oppi- ja Aura-iltoihin joka toinen torstai klo 18–20. Paikka vaihtelee, joten ajankohtaisimman tiedon löydät joko somekanaviltamme tai olemalla yhteydessä Nooa Saareen (0451370934 / nooa.saari@opko.fi). Katso tarkemmat kuvaukset iltojen alasivuilta.

PS askel tuottaa myös valmentavaa mediasisältöä, linkit alla. Kenties niistä voi olla sinulle iloa.

Podcast     YouTube     Facebook     Instagram

Vanhurskaan rukous on voimallinen ja saa paljon aikaan. (Jaak. 5:16b)

Raamattu kertoo meille, että kaikki näkyvä on syntynyt näkymättömästä (Hepr. 11:3). Tämä kertoo meille jotain asioiden tärkeyssuhteesta – jos haluamme vaikuttaa kaupunkiimme, meidän tulee vaikuttaa siihen... Lue lisää

Työntekijä

Nooa Saari
045 1370934
OPKOn jäseneksi liittyminen on vaivatonta ja siitä on iloa molemmille osapuolille!
Sinua tarvitaan!

OPKOn toimintaan osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä, mutta saadaksemme valtiolta tukea OPKO tarvitsee jäseniä. Jäsenyys on siis vaivaton tapa olla mahdollistamassa työtämme jatkossakin! Voit liittyä jonkin OPKOn paikallisyhdistyksen jäseneksi ja/tai Suomen OPKOn jäseneksi.

Mitä jäsenyys antaa?

Jäsenenä saat esimerkiksi alennuksia leiri- ja tapahtumamaksuista. Yli 15