Pori

Opiskelija, kiinnostaako Jumala?

Niin meitäkin! Porin OPKO on juuri sinua varten, joka mietit elämän tarkoitusta, Jumalan olemassaoloa tai hengellisiä kysymyksiä. Kuka ja millainen Jumala on? Miten hänet voi löytää? Tule mukaan ottamaan yhdessä selvää! Olet tervetullut juuri omana itsenäsi, näkemyksinesi ja kysymyksinesi.

Syksystä kevääseen kokoonnumme keskiviikkoisin klo 18:00 SLEYn rukoushuoneella osoitteessa Varvinkatu 3. Korona tilanne tuo muutoksia ohjelmaan, asiasta tiedotetaan näillä sivuilla sekä some-kanavissamme.

Tällä hetkellä OPKO:lla on kaksi raamattupiiriä.

Torstairaamis on nimensä mukaan raamattupiiri, joka kokoontuu torstaisin klo 18:00. Paikka vaihtelee, ota yhteyttä työntekijään tai hallituksen jäseniin jotta saamme sinut lisättyä Whatsapp-ryhmään jossa paikasta sovitaan. Koronatilanteen ollessa tiukka piiri kokoontuu Zoomissa. Piiriä vetää Jyrki Lehto. 

Lisäksi keväällä 2021 on alkanut uusi raamattupiiiri, joka kokoontuu tällä hetkellä Zoomissa 2-3 viikon välein. Tässä raamattupiirissä pääpaino on uskon perusasioissa, joten tämä sopii hyvin myös etsijöille ja kyselijöille. Piiri sopii myös hyvin perheellisille opiskelijoille ja nuorille aikuisille.

Tulevat tapahtumat

Opiskelijaillat koontuvat keskiviikkoisin klo 18 Varvinkadulla, mikäli korona sallii.Lue lisää

Työntekijä

Johanna Vahakainu
050 522 3152
OPKOn jäseneksi liittyminen on vaivatonta ja siitä on iloa molemmille osapuolille!
Sinua tarvitaan!

OPKOn toimintaan osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä, mutta saadaksemme valtiolta tukea OPKO tarvitsee jäseniä. Jäsenyys on siis vaivaton tapa olla mahdollistamassa työtämme jatkossakin! Voit liittyä jonkin OPKOn paikallisyhdistyksen jäseneksi ja/tai Suomen OPKOn jäseneksi.

Mitä jäsenyys antaa?

Jäsenenä saat esimerkiksi alennuksia leiri- ja tapahtumamaksuista. Yli 15

OPKOn blogi

Tuikkuina työpaikalla

Arkin toimitus
1.4.2022

Kutsumustietoinen elämä alkaa Jumalan rakkauden vastaanottamisesta. Rakkaus synnyttää halun etsiä Jumalan kunniaa myös työpaikalla, sanoo IFESissä työelämään siirtyvien nuorten aikuisten parissa työskentelevä Tim Vickers.