Pori

Mukavaa meininkiä

Tulevat tapahtumat

Opiskelijailta
10.5.2017
Muukalaisina vieraassa maassa, Mikko Puhalainen
17.5.2017
Rikkinäinen seksuaalisuus, Noora Nätkin
24.5.2017
Vapaa aihe, Juho Sankamo
31.5.2017
Päätösilta, Hallitus

Kevätkausi on käynnissä. Tutustu ohjelmaan ja tule mukaan!Lue lisää

Tervetuloa mukaan!

Jonne Honkanen

Opiskelijan elämä on täynnä mieltä askarruttavia kysymyksiä: tulevaisuus, ihmissuhteet, elämän tarkoitus tai tarkoituksettomuus. Onko Jumalaa? Voiko hänet löytää? Puhuuko hän minulle?

Opiskelijamaailmassa ei ole aina helppoa olla tunnustava kristitty. Porin OPKO (Porin ev.lut. opiskelijalähetys) on juuri sinua varten, joka kaipaat yhteyttä toisiin kristittyihin, Raamatun lukua, rukousta ja vastauksia elämän tärkeimpiin kysymyksiin. Tervetuloa mukaan!

Vuonna 2017 suosittu Apologiaforum sukeltaa mielikuvituksen maailmaan kun teemana on mielikuvitus apologian käytössä. Korkeatasoisten puhujien innostavien luentojen ja kanavien lisäksi vietämme illat rennosti musiikin ja elokuvien parissa.

Apologia tarkoittaa puolustamista. Mitä me sitten puolustamme? Evankeliumia. Perinteisesti evankeliumia puolustetaan järjellä: meille selitetään, mikä todistaa että Jumala on olemassa, mistä voimme tietää että Jeesus nousi kuolleista tai miksi vain kristillinen usko antaa kestävän perustan tieteelle, ihmisarvolle tai elämän tarkoitukselle.

Mutta ihminen on enemmän kuin ajatteleva

OPKOn blogi

Sinunkokoinen elämä

Arkin toimitus
17.3.2017

Haluatko elää suuren vai pienen elämän? Mitä se oikein tarkoittaa?