Pori

Mukavaa meininkiä

Tulevat tapahtumat

Opiskelijailta
24.10.2018
Kristus-pslamit, Jani Tuppurainen
31.10.2018
Evankeliumi arjessa, Sampsa Nelimarkka
7.11.2018
Puheenjohtajan sydämeltä, Mirva Kokko
14.11.2018
Jeesuksen opetuslapsena kasvaminen, Olli Lehmonen
21.11.2018
Ilmestyskirja, Jari Rankinen

Porin OPKOn opiskelijaillat jatkuvat taas syksyllä. Olit sitten uusi tai jo vanha tuttavuus, olet lämpimästi tervetullut mukaan iltoihin! Ensimmäinen ilta keskiviikkona 5.9. klo 18 (osoitteessa Varvinkatu 3) . Tule rohkeasti tutustumaan!... Lue lisää

Opiskelija, kiinnostaako Jumala?

Niin meitäkin! Porin OPKO on juuri sinua varten, joka mietit elämän tarkoitusta, Jumalan olemassaoloa tai hengellisiä kysymyksiä. Kuka ja millainen Jumala on? Miten hänet voi löytää? Tule mukaan ottamaan yhdessä selvää! Olet tervetullut juuri omana itsenäsi, näkemyksinesi ja kysymyksinesi.

Opiskelijaillat keskiviikkoisin klo 18 osoitteessa Varvinkatu 3. Illoissa Jumalan Sanaa, rukousta, rentoa yhdessäoloa ja iltapalaa. Piipahda mukaan!

DiscipleLife-ohjelma kristinuskon tärkeistä asioista keskiviikkoisin Radio Patmoksella. 

OPKO käsittelee syyskauden DiscipleLife-radio-ohjelmissa Isä Meidän -rukousta ja Kymmentä käskyä. Ohjelma lähetetään keskiviikkoisin klo 20. Toimittajina vuorottelevat Annastiina Toppari , Jussi Miettinen ja Erika Stigell .

Katso syyskauden ohjelma täältä

Ohjelmaa voit kuunnella

OPKOn blogi

Nykyajan johtaja on aina muutosjohtaja - lue Arkin pääkirjoitus

Arkin toimitus
28.9.2018

Syyskauden ensimmäisessä Arkissa kysytään, millaista on elää kristittynä kampuksella, kavereiden kanssa ja kotona. Nuoret ovat tulevaisuuden johtajia, joita OPKO haluaa kasvattaa ja varustaa. Lue ohesta Pertti Järvenpään pääkirjoitus.