Koululaiset

Menoa ja meininkiä

Täällä pidetään yhdessä hauskaa ja opitaan Raamatusta millainen Jumala on!

Kevätkautemme alussa olemme koululaistyössä kokoontuneet yhteen etäyhteyksien kautta. Viikoittaiset NuorteniltaZoomit ja tammikuinen Disciple-konferenssi ovat mahdollistaneet nuorisossamme valtakunnallista yhteyttä ja synnyttäneet aitoa innostusta elää Jeesuksen opetuslapsina tämän haastavan ajan keskellä.
 

Pääsiäistä kohti! 
Erittäin lämpimästi tervetuloa mukaan koululaistyön pääsiäisviikon tuleviin kokoontumisiin lapsille, nuorille ja vanhemmille! Linkit tapahtumiin laitetaan tänne nettisivuillemme, koululaistyön sähköpostilistalle sekä OPKOn lasten ja nuorten omiin WhatsApp-ryhmiin lähempänä pääsiäisviikkoa.

Koko perheen toiminnallinen Yhdessä Yhtenä -ilta
- Ti 30.3 klo 18-20 Zoomissa

Kasvun ilta nuorille ja opiskelijoille
- Kiirastorstaina 1.4 klo 18-20 Zoomissa

Koko perheen innostava Valo voittaa -ilta
- Pääsiäislauantaina 3.4 klo 18-19.15 sekä jatkot klo 19.45 eteen päin Youtube-striimin&Zoomin kautta.

Vaikka etäyhteyksien kautta toimiminen on välillä rajallista ja haastavaa, toivomme vilpittömästi, että tänä aikana etäyhteydet voisivat olla mahdollistamassa Jumalan perheväen yhteentulemista myös vähän isommallakin porukalla ympäri Suomea!
 

Tiedotamme myös tässä lähiviikkoina, miltä loppukevään ja kesän koululaistyön tapahtumat näyttävät. Jos korona-tilanne sen vaan sallii, niin tavoitteenamme on, että pääsisimme kutsumaan teitä koolle fyysisesti viimeistään kesän lasten ja nuorten Enä-Sepän leirille 11.-17.6. välisenä aikana! Rukoillaan, että tämä saisi tapahtua.

Tulevat tapahtumat

28.12.2021
Matka Revive-tapahtumaan Saksaan, John Lennox, Pete Greig, Sarah Breuel, jne.